Milyen érzés a szorongás? Ti mit éreztek olyankor, mi zajlik bennetek?
Szar érzés.
Először is nyugtalanná tesz, aztán különféle, sajátos tüneteket produkál a remegéstől kezdve az izzadáson át az akut hasmenésig. A szorongás tárgyától általában nehéz elvonatkoztatni, és ha sokáig fennálló, rohamokban jelentkezhet (hol súlyosabb az erőssége, hol szinte alig van jelen).
Én ezeket a tüneteket felválltva produkálom. Szorongásos pánik és enyhe depim van.
2 hónapja folyamatosan szarul vagyok. Átestem már mindenféle testi kivizsgáláson..minden negatív.
Nekem ami szinte állandó tünet a derealizáció, vagy mintha álmondnék, feszült mindenem, néha úgy kóválygok mint egy zombi. Elgyengülök, ég az arcom vagy éppen nincs kedvem semmihez. Sokszor megrémülök mintha már nem önnmagam lennék..van hogy sirok és azt kívánom bárcsak minden olyan lenne mint 2 hónappal ezelött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!