Depresszió gyerekkénti kezelése hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos, az utóbbi pár hónapban észrevettem, hogy egyre kedvtelenebb vagyok, félek iskolába menni, félek attól, hogy mit gondolnak rólam az osztálytársaim, félek az egyedülléttől, és szinte mindentől stresszes vagyok. Azt gondolom mindig, hogy rólam beszélnek, pedig tudom jól hogy nincs így. Év elején még teljesen jól voltam (Ahogyan az eltelt 9 év alatt is, mindig majd ki csattantam az örömtől, le se lehetett lombozni semmivel sem.) Nem tudom mi tévő legyek. Igen, tudom, hogy ez a tinédzser korban elég gyakori dolog, csak mégis szeretném mihamarabb átvészelni, és túljutni ezeken a dolgokon.2016. ápr. 10. 00:17
1/2 anonim válasza:
Orvoshoz menj el. Nekem is voltak ilyesmi problémáim ebben a korban, és kaptam rá egy gyenge nyugtatót. Elenium volt a neve. Szedtem pár hónapig, és rendbe jöttem.
2/2 anonim válasza:
Iskolapszichológus? Vagy beszéld meg szüleiddel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!