Depresszios vagyok gyogyszert is szedek, ha sikerulne letenni a gyogyszert akkor szerintetek gyogyultnak nyilvanitana az orvos?
1. Nem attól leszel gyógyult, hogy leteszed a gyógyszert.
2. Sem attól, hogy annak nyilvánítanak.
A dokid ismeri az állapotod, kérdezd meg őt, mielőtt változtatnál a gyógyszerszedésen.
Mint tudod a depresszió egy betegség és fokozatai vannak ebből adódóan a gyógyulásnak is. Magam is az vagyok és szedek rá gyógyszert ezért nagy vonalakban élhetőek a napjaim. Hosszú ideje felezem 1 éve a pszichiáter által felírt és az ambuláns lapon rögzített adagot és nincs különösebb problémám.
Azt nem tudom te mennyire vagy hajlamos a depresszióra de én tudom hogy az vagyok. Örökletes tulajdonság ami vagy előjön vagy nem. Nálam előjött a körülmények alakulása folytán. Ne tévesszen meg az hogy a gyógyszer elhagyása után tünetmentes maradsz x ideig mert ha úgy alakúnak a körülményeid és visszaesel a szakirodalom megkettőzött hatást ír. Most csak egy sima mezei depresszióról beszéltem. 4-5 hetente megyek gyógyszert íratni és akkor megtekint a pszichológus doki majd parolázunk és én elhúzok a recepttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!