Miért érzem magam furcsán?
Ha úgy érzed, mintha álomba lennél, az szerintem súlyosabb tünet, minthogy pusztán szorongás legyen. De nem szeretnélek megijeszteni. Remélem nincs igazam.
Bővebben le tudod írni a tüneteidet? Van még más tüneted is?
Jobbulást.
3. vagyok.Akkor valószínűleg tényleg a stressz okozza. Örülök, hogy nincs komolyabb bajod.
Azért írtam, hogy komolyabb lehet, mert nekem is olyan érzésem volt egy időben, mintha álmodnék, bár tudtam, hogy az a valóság, mégis álomszerű érzés volt. Nagyon szenvedtem, és végül orvoshoz is mentem, aki azt mondta, hogy derealizációm van. Azt mondta az orvos, hogy pszichotikus állapotban vagyok, azért van derealizációm. Nekem is a stressz okozta, mindig rossz gondolataim voltak, és ahogy neked is, én is mindig azt hittem, hogy van valami bajom. Egészen addig, míg aztán tényleg beteg lettem. Szóval jó szándékból írom, hogy fordulj szakemberhez, mert bár egyelőre nincsenek olyan komoly tüneteid, de ez rosszabb is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!