Miért érzem olyan furcsán magam? Mintha egy idegen lennék a többi ember számára.
Egész általánosban utáltak a többiek. Vagy vertek, vagy valamiért belém kötöttek. állandóan ideges voltam, tördeltem a kezemet, és féltem mindenkitől. Agresszív lettem.
A teljes kiborulásom napjára tisztán emlékszem. Anyukám aznapra megtiltotta, hogy bárkinek is visszaüssek. Azt mondta, ha ráhagyok, ők is abbahagyják.
Nem így lett.
Azóta teljesen elidegenedtem az emberektől, és nem merek beszélgetést kezdeményezni, mert félek, hogy megaláznak.
Mit tegyek??
Most kerültem a középsuli első osztályába, itt sokkal nyugisabb, és van egy-két barátnőm is, de még nagyon rosszul érzem magam..
Forduljak doktorhoz, vagy szedjek vmit, mit tegyek??
Nagyon köszönök minden választ!
köszi:)
apum és anyukám szerint én csak ezzel problémát csinálok magamnak, és nem hisznek nekem.
mondtam nekik, hogy nagyon szeretnék orvoshoz fordulni, de nem akarják.
Mit legyen, hogy mondjam el nekik?
Sztrájkoljak, vagy mit tegyek?
Szia.
nem minden ember egyforma keress pár embert akiben igazán megbízhatsz akár családtagot is és ezeket feltétlenül mondd el nekik mit érzel a-z ig.ezt nem szabad magadban tartani. én is éreztem magam így de engem nem vertek meg semmi ilyen csak kiközösítettek
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!