Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert erezhetem ilyen furcsan...

Miert erezhetem ilyen furcsan magam?

Figyelt kérdés
Nem tudok enni amint befalom az etelt a szamba rogton mintha az osszes ver a fejembe todulna hanyingerem lessz ,furcsan kezd csiklani az egesz fejem fulem ,a fojadekok meg elmennek de a szilard etelek nem ,egy hete influenzas voltam ,ma vert is vettek semmi kulonos .Segitsetek valakinek volt ilyen ?valami idegrendszeri bajom lehet ?
2013. febr. 27. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még nem lábaltál ki rendesen az influenzából, ez még az utóhatása lehet.Egyél lassan, ne falj!És fogyassz egyenlőre könnyű, diétás ételeket.
2013. febr. 28. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
A hulesbol eleg jol hejre jottem es kezdek tudni enni is csak furcsa depreszios hangulatom van ,foleg regelenkent,egyik percen jol vagyok masik percen meg furcsa lehangolt leszek nem tudok orulni semminek szorongok ,egy hete tart ,vettem ilyen bio plusz gyogynovenykivonatu stressz oldot azt is szedem ,lehet depreszios lettem az influenzatol?
2013. márc. 2. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehet egyébként az influenzától, bár ez igen ritka, de van ilyen, hogy valaki depressziós lesz a fertőző betegség következtében, vagy valamelyik gyógyszertől, amit ezekre szedett.(Bár ezt orvosok nem nagyon szokták híresztelni).Persze tavaszi fáradtság, ill. tél végi depresszió is lehet.Mivel betegen még többet tartózkodtál a napfény mentes szobában.Most már lehetnél minél többet kinn a szabadban és a gyógynövényes nyugtatók is biztos jót tesznek.

Egyébként pár évvel ezelőtt hasonlóan jártam.Náthás voltam, nem szedtem gyógyszert, csak orrcseppet használtam a nátha miatt.Azokban a napokban kifejezetten depisnek éreztem magam, pedig nem volt rá semmi okom.Én akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon a nátha, vagy az orrcsepp váltotta ki ezt a depressziós érzést?Aztán később olvastam is valahol, hogy influenza, vagy ahhoz hasonló betegségek valamilyen úton okozhatnak depressziót.

2013. márc. 2. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hatodikként meg kell említeni a testi betegségekkel járó hangulatzavart is, melyet a hormonszint változása okoz például influenza, agydaganatok, AIDS, rákos megbetegedések esetén. A depresszió bizonyos gyógyszerek mellékhatása is lehet."

-Ezt most találtam egy orvosi oldalon...

2013. márc. 2. 15:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ,azota teljesen rendbe jottem ,biztos hogy az influenza tunetei voltak.
2013. márc. 10. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!