Miert erezhetem ilyen furcsan magam?
Igen, lehet egyébként az influenzától, bár ez igen ritka, de van ilyen, hogy valaki depressziós lesz a fertőző betegség következtében, vagy valamelyik gyógyszertől, amit ezekre szedett.(Bár ezt orvosok nem nagyon szokták híresztelni).Persze tavaszi fáradtság, ill. tél végi depresszió is lehet.Mivel betegen még többet tartózkodtál a napfény mentes szobában.Most már lehetnél minél többet kinn a szabadban és a gyógynövényes nyugtatók is biztos jót tesznek.
Egyébként pár évvel ezelőtt hasonlóan jártam.Náthás voltam, nem szedtem gyógyszert, csak orrcseppet használtam a nátha miatt.Azokban a napokban kifejezetten depisnek éreztem magam, pedig nem volt rá semmi okom.Én akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon a nátha, vagy az orrcsepp váltotta ki ezt a depressziós érzést?Aztán később olvastam is valahol, hogy influenza, vagy ahhoz hasonló betegségek valamilyen úton okozhatnak depressziót.
"Hatodikként meg kell említeni a testi betegségekkel járó hangulatzavart is, melyet a hormonszint változása okoz például influenza, agydaganatok, AIDS, rákos megbetegedések esetén. A depresszió bizonyos gyógyszerek mellékhatása is lehet."
-Ezt most találtam egy orvosi oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!