Miért van az, hogy a mensi előtti pár napban, mindig úgy elidegenedek a páromtól? Szinte szakíthatnékom van. Aztán ez az érzés elmúlik amikor megjön. Ez is a PMS szémlájára írható?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 11:27
1/5 anonim válasza:
igen arra :) én is ilyen vagyok...vagyis nem szakítani akarok, hanem mindenen felhúzom magam, tök ingerült vagyok és hisztis:/ de ezvan:/:)
2/5 anonim válasza:
Igen, a hormonjaid termelődése megváltozik.
3/5 anonim válasza:
Én amúgy gyógyszer ellenes vagyok, de PMS-re mindenképp érdemes antidepit szedni, mert hatásos. A legtöbb antidepi pms-re is lehet szedni.
Nekem nagyon erős késztetésem volt arra, hogy kárt tegyek magamban, és mminden olyan távol volt, nagyon egyedül éreztem magam, és már a tettekig is eljutottam. Ezért kaptam rá gyógyszert, amit kétkedve fogadtam, de használt, és azóta nem mondom, hogy eszembe se jut kárt tenni magamban, de a tettig sose tudok el, józan tudok maradni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,hát ez nagyon durva.Én még ilyen szinten nem fajultam el,csak mindenféle idióta gondolataim vannak és nagyon idegbajos vagyok.Én megpróbálom némi nyugtatóval megoldani ezeket a napokat.Szar nekünk!
2010. ápr. 6. 20:15
5/5 anonim válasza:
A nyugtatóknak komolyabb mellékhatásai vannak, mint az antidepiknek, és a függősítő hatásuk is erőteljesebb... Érdemes lenne elmenned a kerületi pszichiátriára, hogy megfelelő gyógyszert írjanak, ha már voltál nem tudom miért nem kaptál szeroonin szinten tartó, cirkadiál ritmus helyre állító antidepit. Ilyen a Valdoxan, vagy az Elenium, kb egy hónap szedés után érzékelhetsz változást. Én a Valdoxan-t ajánlanám, mert újabb gyógyszer, minél újabb egy ilyen jellegű gyógyszer annál kevesebb a mellékhatása és függősítő hatása van. Ha már van orvosod mondd ezt el neki, elég nyitottak szoktak lenni, ha receptről van szó. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!