Mi lehet a bajom? Miért van ez az érzés?
Mostanában, ha, pl. a szobámban vagyok, egyedül, akkor gyakran érzek egy egyfajta, fullasztó érzést. Úgy érzem, hogy el vagyok zárva a világtól, és mindenki elfelejt akkor. Nagyon rossz érzés, gyakran, legszívesebben ilyenkor emberek közé "menekülnék", pedig sokat vagyok emberek közt (osztály).
18/F
Az jó hír. Társasági lény lettél! :D
Lehet, hogy unatkozol, vagy félsz a szekrényedtől.
Nem?
a depresszió nem egyenlő az enyhe rossz kedvvel
ne nagyon agyalj ezen, mert még depis leszel tényleg..
A depresszió az unatkozó gazdagoknak való.
Menj a barátaiddal minden felé, és ne is gondolj hülyeségekre.
Ez az érzés attól van, hogy már nem érzed jól magad egyedül és tiltakozik a szervezeted.
Legbelül érzed, hogy magányosan telnek fiatalságod napjai, és elpazarolod az idődet.
Addig kell szórakozni, és társas lénynek lenni, amíg lehet. :D
Ja, amúgy az előző, és az első is én voltam.
én is 18 vagyok, csak nem fiú. :D
Köszi a válaszokat!
Egyébként természetvédelemmel foglalkozom, sokat vagyok felnőttek között, ott jól is érzem magam, és az utóbbi időben a fiatalok közt is. :)
a depresszió betegség, és csak az tanulja meg komolyan venni, aki szenved benne. ez nem vita tárgya.
ezzel együtt nem biztos, hogy depressziós vagy, de az általad leírt állapot szorongásnak tűnik, ami lehet a dep. tünete, de lehet másé is. lehet múló állapot, de akár állandósodhat is. ha úgy veszed észre, hogy erős akarattal képes vagy befolyásolni, tedd azt, és semmiképp ne merülj bele ezekbe a rossz érzésekbe és negatív gondolatokba, mert ez egy öngerjesztő folyamat.
30/L, öt éve depressziós, két éve tünetmentes (gazdagnak semmiképp se mondható)
Jé te én vagy 2 évvel későbbről? :D
Ne haragudj, hogy mikor olvastam enyhe mosoly fakadt az arcomra, de nem kigúnyolásképpen jött, hanem csak jó, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel, és ahogy olvastam a válaszokat, háát vannak köztük hasznosak. Szerintem ilyenkor társaság, vagy szeretet hiányod van, érdemes valakivel beszélgetni, társalogni ilyenkor, ha nem is élőben, akkor neten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!