Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy 43 sikertelen...

Normális hogy 43 sikertelen állásinterjú után már nem is akarom hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna időpontot egyeztetni telefonon a 44-dikre, de leszartam, ennyi volt :]

2016. ápr. 1. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Tudod mért nem vesznek fel? mert nem érted, amit mondanak Neked. 150 levelet, jelentkezést küldtem el. És be sem hívtak.Nem jutottam el odáig.Érted??
2016. ápr. 1. 19:13
 12/14 anonim válasza:
Ezzel èn is így voltam. Lassan 4 ève volt hogy hónapokig kerestem melót. Vagy 300 helyre adtam be a jelentkezésem xsak neten. Személyesen is rengeteg helyre. Beküldtem a jelentkezèsem egy munkaerő kölcsönzőhöz is azóta náluk vagyok. Ha gondolod, megadhatom az elérhetőségüket. Pesti cég. Ha van olyan melójuk, ami neked is jó, hamar felvesznek. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
2016. ápr. 2. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem sokszor nem is rajtad múlik. a szerencse is kell, meg az, hogy tényleg ne legyen még betöltve az az állás, amire jelentkezel.

nekem ritka, speciális tudásom van, és nemrégiben voltam egy interjún, ami ráadásul angolul zajlott, és bravúrosan megfeleltem minden kérdést. mégsem engem választottak, nyilván valami ki tudja, milyen okból, ami nem rajtam múlott, hiszen pontosan tudom, hogy nagyon jó esélyeim voltak. nem magamban keresem a hibát :)

2016. ápr. 4. 14:32
 14/14 Karrier Navigátor válasza:

Ha akarsz még valami komoly dolgot elérni az életedben, akkor addig kell csinálnod, amíg sikerül.

Nekem anno sokkal több bukó volt, de megtanultam a leckét.

Neked is tanulnod kell és rájönni, hol csúszik el a dolog.

2018. febr. 3. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!