Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Folyton stresszelek, émelygek,...

Folyton stresszelek, émelygek, hányingerem van kivagyok száradva, a torkomba gombocot érzek, ezért megszolalni se tudok, mert rám tör a hányinger. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Ha nem a megszokott napi rutin szerint történik valami akkor már azonnal be stresszelek. Nem állásinterjúk előtt van, volt hogy már vásárlás előtt is. Múlthéten elmentem állásinterjúra. Már előző nap mikor hívtak és le tettem, úrrá lett rajtam ez az érzés. Enni nem tudtam, lefekdütem forgolodtam egész éjjel. Már hajnali 4 kor felébredtem a hányingerre. Nem tudtam vissza aludni. Az interjú fél 12 kor volt. Enni ugye nem tudok, ami még jobban rá tesz erre az émelygős érzésre. Minden interjúra legalabb fél órával elöbb oda megyek. Mert tudom hogy olyan szarul leszek hogy nem tudok majd be menni hamar. Lehet hogy pánikbeteg vagyok? Vagy depresziós? Van valami ami segítene a stressz leküzdését? Előbb utóbb minnél több kihivás elé állok. Lehet hogy megszokom ezt a stressz helyzetet, és nem fogom érezni?

2016. márc. 18. 09:05
 1/5 A kérdező kommentje:
*Nem csak állásinterjúk előtt van, volt hogy már vásárlás előtt is.
2016. márc. 18. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ez szorongásos zavar (aminek legintenzívebb formája a pánikroham). mindenképp keress fel pszichiátert. szorongásoldó tablettát, meg pszichoterápiát lehet alkalmazni.
2016. márc. 18. 19:53
 3/5 anonim válasza:
Szerintem szorongas lehet..
2016. márc. 20. 22:33
 4/5 patrikpapa2 válasza:
Mi lett a megoldás ? Találtatok valamit?
2020. dec. 11. 21:17
 5/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen csak kicsit másabb téma egy apróbb téma. Találtál valami megoldást? Mert jelenleg nagy szükségem lenne rá
2021. aug. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!