Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem elmebeteg vagyok....

Úgy érzem elmebeteg vagyok. Mindig is érdekelt milyen bekakilni és bepisilni egy pelenkába és ki akarom próbálni. De nem jutottam még ide és nem is akarok aberált lenni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kiskoromban volt hogy bepelenkáztam magam mikor a kisöcsém még viselt mert kíváncsi voltam milyen lehet. Akkor bele is kakiltam és élveztem. elmúlt de mostanában visszajött :S mit tehetek?
2016. márc. 31. 18:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Bepisilni imádok szerintem nagyon jó ért, a bekakilás engem is érdekel
2022. júl. 18. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog. Én mér 27 éve csinálom. A bőröm már jól elvan a felmosó ronggyal is. Ennyvel a hátamra ragasztom, így akkor sen csúszik le, ha fostosra sikeredik.
2022. júl. 19. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Ettől miért lennél elmebeteg? Szerintem nem vagy tisztában a szó jelentésével. Attól, hogy van aki szeret otthon a testével extrémebb módon játszadozni, attól még nem lesz beszámíthatatlan, se ön- vagy közveszélyes.

Pelenkát én is próbáltam már, engem is izgat. Veszel, kipróbálod, ennyi. Ettől nem leszel elmebeteg, se aberrált. Bepisilni pelenka nélkül is szoktam. Én szeretem. Nem ártok vele senkinek, magam után takarítok. A bekakilás annyira nem jött be. Vagyis az érzés jó, de nem ad annyi pluszt számomra a normál wc-be tojáshoz képest, hogy megérje utána a szagok meg a takarítás. De pl. beöntést is szeretek magamnak adni. Ettől nem rosszabbak az értelmi képességeim bárki másénál.

2023. aug. 27. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!