Skizofrén vagyok vagy leszek?
Kétszer (plusz egyszer kiskoromban) hallucináltam hangokat
Van, hogy megváltozok általában pár percre ( http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7.. )
nagyon hamar ideges tudok lenni. ilyen esetben 2-3-szor volt hogy megváltoztam, (de máshogy mint amit előbb írtam) amikor nagyon ideges voltam, de máshogy, mint esetleg szoktam, mert nem agresszív voltam, csak valahogy megváltoztam.
szerintem üldözési mániám is van, mert pl. amikor a teremben vagyok, mindig azt gondolom, hogy figyelnek, meg az utcán is, de ez már csökkent.
társaságban nem igazán viselkedek megfelelően. van, hogy nem úgy mondom ki, amit akarok, vagy véletlen nem is azt mondom, vagy nem a megfelelő időben reagálok. meg vannak amolyan tudat alatt jövő cselekvéseim, pl. hajbirizgálás.
a járásom sem normális
pszichiáterhez kéne mennem? :( elmebeteg vagyok?:/
meg az arckifejezésem is rossz, hiába vagyok nagyon érzelmes típus, ez az arcomon nem látszik meg sokszor.
nagyon sokszor elmélkedek, gondolkodok. szeretek írni, rengeteg vers, történetötletem van és mindig jönnek az újabbak. viszont elég fura fantáziám van. sokszor nonfiguratív mintákból képes vagyok értelmes alakzatokat kivenni. de ez már kiskorom óta így van. van, hogy magamban szerepjátékosat "játszok". pl. mostanában azt szoktam, hogy egy késharcos vagyok egy titkos csapatban. de szinte mindig van valami, már gyerekkorom óta.
Hát én nagyon nem akarom, hogy bezárjanak vhova :(
De azóta már jobbult a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!