Skrizofén leszek?
Ez inkább alvászavar, szorongás, stressz...
Gondolom nem véletlenül írtad, hogy életmódváltás megoldás lehet rá, vagyis a jelenlegi életmódod boríthat ki valamiféleképpen.
Az, hogy este hallucinálsz, nem beteges, álomból ébredve gyakoriak ezek az utóképek, megmagyarázhatatlan szorongások, esetleg lehet hogy valami testi tünetre ébredsz fel, ezen megijedsz, amitől még inkább felgyorsul a szíved és bepánikolsz.
Rémálomból én is ébredtem úgy már, hogy van valaki a szobában, és én mindjárt meghalok.
Az ilyen alvási zavarok miatt maximum akkor érdemes felkeresni pszichológust, ha tudod, hogy lelki oka lehet, vagyis nem csak arról van szó, hogy mondjuk több műszakban dolgozol, vagy megváltozott az alvás- ébrenlét ciklusod, vagy csak szimplán nagyon kimerült vagy.
Sziasztok! Hát több mint egy éve volt és hát az életmódváltás meg egy kis szakember segítség eltüntette.
Fontos a rendszeres sport, kiegyensúlyozott táplálkozás, meditációs és stressz-leküzdő technikák.
Én se hittem ezekben , hogy segíthetnek de megfordult a világ velem.
Jó ezt hallani!
(Én voltam a válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!