Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem csak dobálózom vele,...

Thomika20 kérdése:

Nem csak dobálózom vele, tényleg depressziós vagyok (? )

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nincs kedvem semmihez, ma is alig akartam felkelni. Legszívesebben aludtam volna egész nap.

Nincs munkám, nincs életem, nincsenek barátaim. Barátnőm meg főként nincs.

Magányosnak érzem magam, nem tudok elszakadni az otthon szürkeségétől.

Nem járok pszichológushoz, mert úgy is csak annyit mondana, hogy ha keresnék munkát megváltozna az életem.

Ők nem értenek meg és nem is tudnak segíteni.

Tönkre ment egy kapcsolatom, amit a magam hibájából és mások hibájából tönkre basztak másfél évvel ezelőtt.

Azóta is egyedül tengődöm.

Elegem van már abból, hogy mindenki azt mondja, meg kell tanulni egyedül jól érezni magunkat. De hogy érezzem magamat jól ha állandóan egyedül vagyok?

Kimenni meg nem szeretek sehova, mert utálok emberek közelébe lenni. Nem érzem oda valónak magam.

Már tavaly megakartam ölni magam az exem végett, hogy vége lett. Már azon is gondolkodtam, hogy más depressziós lányokkal ismerkedjek, de ehhez sincs lelkierőm már!

Igazából csak addig érzem ezt a lehangoltságot, amíg egyedül érzem magam. Exem előtt is depressziós voltam, de most úgy érzem még jobban, mert ő volt a legfontosabb az életemben és szét vet a fájdalom, hogy mással jobb.

De lényeg az, hogy mellette kevésbé voltam depis.

Valaki segítsen.. Egyedül vagyok.

2016. márc. 30. 14:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú, gyerekek. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Van aki még bipolárisként is faxagyerek és simán pofán röhögi a betegségét, de van olyan is, aki egy enyhe depressziótól is lazán összetör.

Én azt mondom, hogy keress fel egy másik pszichológust. Én is járok és nekem nem szokott ilyen baromságokkal jönni, hanem igyekszik megtalálni azt, ami okozhatja a problémát.

A másik pedig az, hogy talán egy pszichiátert is fel kéne keresni, aki addig amíg nem jössz ki a kátyúból gyógyszert írna fel neked. Akármilyen hihetetlen, megfelelő gyógyszerrel visszajönne a jó kedved és te vágynál arra, hogy emberek közé menj. Utána pedig ha beindultál, akkor lassan el is lehetne hagyni a gyógyszert.

De ha te destruktívan akarod megoldani a problémáidat (öngyilkosság), lelked rajta. Csak előtte azért gondolj a szüleidre, hogy mit fognak szólni ha el kell temetniük a saját gyereküket.

2016. márc. 30. 18:49
 12/12 anonim válasza:
0%
Drága gyermekem ha nincs életed nem tudtad volna leírni ezt a kérdést... Gondolkozz pls
2016. márc. 31. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!