Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha mindennap sírok, depresszió...

Ha mindennap sírok, depressziós vagyok? Egyedül meg lehet gyógyulni? 25/N

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy meg lehet. Mi bajod van?
2016. márc. 28. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel az vagy. Ha nem szeretnél kezelésekre járni, ami szerintem nagyon jók, en amikor beteg voltam akkor kötelező volt, de nem baj, mert most is járok ugy megszerettem.

Ha nem szeretnél kezelésekre menni, szerezz be egy kiskutyust, akivel minden nap törődni kell, tanítani meg minden.

2016. márc. 28. 16:42
 3/5 anonim válasza:
Attól függ, mi miatt sírsz. Ha persze szomorú dolgok miatt, akkor igen, lehetséges a depresszió.
2016. márc. 29. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt fontos azért tudni, hogy a depresszióra való hajlam és kiváltó, életút folyamán kialakuló körülmények önmagában még kevesek ahhoz, hogy az is legyen az ember. Gyakorlatilag minden esetben van a háttérben idegrendszert érintő valamilyen anyagcserezavar is. Folytattunk kísérleteket számos olyan embertársammal, kik hasonló cipőben jártak. A kísérlet lényegében arra irányolt, hogy a szervezetet táplálkozás irányából a lehető legjobban tehermentesítsük. Erre a jelenlegi hivatalos protokoll tökéletesen alkalmatlan, mivel számos nyilvánval behatást figyelmen kívül hagy. Az érintett bátor kisérletezgetők nagyon nagy hányadánál úgy javult a kedélyállapot és az életminőség mentális oldalról, hogy sem a hajlam (értelemszerűen az egy adott genetikai "hiba") sem a nehezítő körülmények (rossz munkahely, sikertelenségek, iskola, stb) valóban nem változtak. Úgy kell felfogni, hogy míg egy térd szeret ropogni meg fájni, egy bőrfelület lehet pattanásos vagy ekcémás, addig az agyunk sokkal bonyolultabban cirkuszol, ha gáz van körülötte, de a lényeg ugyanaz. Nem megfelelő anyagcsererendszer, s hibás tudományos megközelítések.
2016. márc. 29. 10:58
 5/5 Szundi Károly válasza:
Szerintem csak egyedül lehet meggyógyulni, de mások segíthetnek a folyamatban. Ahol, amikor rossz, onnan vagy menj el, vagy fogadd el olyannak, amilyen, de ne akarj változtatni rajta, de nem kell eggyé válnod bármivel. Ha nem akarsz sírni, akkor a pozitív ellentetjét kérd, mondogasd, képzeld magad elé, mondjuk, hogy mosolyogsz, vidám vagy, mondogasd, hogy vidám vagy és mosolygós, és ne csak magad előtt a tükörben, ott is, de mások előtt is és főleg akkor, amikor pocsékul érzed magad. Üdv.
2016. márc. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!