Kicsit magamba zuhantam és depressziós lettem, mit tehetnék?
Megszereztem az alapdiplomámat (mérnök szak) és tanulok tovább mesterképzésen. Az a gond, hogy már nagyon nincs kedvem ehhez, de kell a papír. Mindig aggódom, hogy találok e munkát akár csak alapdiplomával, és hogy hogy fogok egyáltalán boldogulni egyedül. Szüleim anyagilag nem nagyon tudnak támogatni, azt sem tudom mi lesz, ha már nem lakhatok a kollégiumban, miből fogok elmenni az elején albérletbe, amíg nincs rögtön munkám? Mindig azt hiszem, hogy mások sokkal sikeresebbek mint én pl csomóan mennek külföldre tanulni/ dolgozni, nekem meg valahogy ezek nem jönnek össze. Gyakorlati helyet is anno tök bénát találtam, mások akik meg adott esetben nem olyan okosak mint én szüleik, ismerőseik cégénél, vagy olyan helyen tudtak elhelyezkedni ahol volt protekciójuk. Legtöbb szaktársamnak a szülei is értelmiségiek, így sok ismerősük, lehetőségük van, viszont ez nekem nem adatott meg.
Tudom, hogy ezek luxusproblémák, de én akkor is lehangolódtam, csak tengetem mostanában napjaimat, fekszem az ágyban és nézem a plafont...
A válaszokat előre is köszönöm! 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!