Mit csináljak, ha depressziós vagyok de nincs pénzem pszichológusra?
Akkor akár a föld alól is, de kuporgass össze pár kezelésre való pénzt!
A pszichiáter a kórházban ingyenes, de oda ha elfogadsz egy jótanácsot, ha lehetséges, ne menj.
Viszont többre mennénk, ha tudnánk közelebbit a depressziódról. Van-e valami kiváltó oka, miben nyilvánul meg, mióta tart, szokott-e változás fennállni az állapotodban?
Hát igazából ez ilyen vissza-visszatérő, tehát mostanában úgy szokott megnyilvánulni, hogy egy hétig mélypont, aztán egy napra elmúlik, akkor úgy tűnik, hogy minden jó, aztán ismét egy-két hét visszaesés (ezek a visszaesések így ugye mindig szörnyűbbnek tűnnek mert előtte ott volt egy normális nap)
Az oka az, hogy egyáltalán nincs önbizalmam, és mivel barátnőm messze lakik, folyton attól félek, hogy mikor talál jobbat nálam. Hülyeség ezen kattogni, tudom, de sajnos a bizalom téma nálam igen érzékeny, és eléggé padlóra tud rakni a dolog, amikor nálam jobbakkal/tehetségesebbekkel van ilyen egész napokat, akik nemmellesleg ugyanúgy hímneműek mint én
Keress fel egy családgondozó központot, ott tudnak segíteni, vagy menj el a háziorvosodhoz, monds el neki a problémád.
Én sztk-s pszichológushoz járok mert magánra nincs pénzem de így is jó és sokat segít nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!