Mit csináljak ha depressziós vagyok?
Járok pszichológushoz de nem segít.14/l
És mielőtt valaki ráfogná hogy a serdülőkorban vagyok nem amiatt van.
Elizabeth Wurtzel: Przac ország című könyve hasonló dologgal küzdő önéletrajzi írása.
Háziállat jó ötlet, amit fentebb írtak, nekem pl. halaim vannak. De csak akkor ha gondoskodó típus vagy.
Járj el könyvtárba, tágítsd a világképed. Még semmit se tudsz a világról, ismerd meg! + tanuljál!
Van egy másik könyv is, Scott Peck: A járatlan út, már valahol az elején elhangzik egy fontos dolog: az élet nehéz, tehát nem gondoljuk azt, hogy a mi tapasztalatunk rendellenes vagy rendkívüli.
Az igaz, hogy a depressziósok érzékenyebbek, kisebb a szenvedéstűrőképességük. A probléma megoldása szellemi-lelki, meg kell találni a válaszokat, a világképünket, hogy miért ilyen az élet, miért van rossz és szenvedés, és mi hogyan állunk ezekhez.
Köszi a válaszokat.
De sajnos pont ez a baj. Anya nem szívesen beszél rólla, apám meg egyensen hallani sem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!