Napi 100-300 kalória az milyennek számít?
Elméletileg anorexiás vagyok,napi 100-300 kalóriát eszek.
1 hónap alatt majd' 12 kilót fogytam.
Elvileg egy-két kiló választ el a kórháztól.
Ennyi bevitellel mennyi idő alatt érem el azt a szintet?
Nem szeretnék oda menni...
Neked is tudnod kell, hogy extrém durván koplalsz... Nincs sok különbség ez és a nulla között.
Ha nem akarsz odamenni, akkor próbálj változtatni, kérj segítséget...
2-3 nap. Pedig hidd el, szükséged lenne rá. A szervezetednek is... Meg utána pszichológus.
Kvázi az életeddel játszol. Szó szerint!
Járok pszichológushoz,ő állapította meg.
Mikor oda kerültem 57-58 kiló voltam,most 48-49 vagyok.
Mindenki mondja,hogy úr isten de sovány vagyok,de én zsírt látok magamon.
Egy ideje 48-49 kilón stagnálok (olyan 2-3 hete) mert volt,hogy 800 kalóriát ettem.
Emellé edzek meg 1-1,5 órákat sétálok naponta.
Hármas válaszoló:te magadtól vagy ilyen hülye ,vagy valaki segít benne?
Egyáltalán nem erre ment ki a kérdés.
Kérdező:Valóban borzasztóan veszélyes az amit csinálsz,természetesen nem tudatosan vagy direkt.
Ez lelki eredetű betegség,és nagyon jól tetted hogy elmentél pszichológushoz.
Mindenképp segítség kell neked,mert testképzavarod van.
Ha ez így megy tovább,elkezdenek a szerveid nehezebben működni,de idővel leállnak.
A méregtelenítő szervek,a gyomor nem bírják az ilyen koplalást.
A szervezeted cukor és ion háztartása is valószínűleg már közel romokban van.Azt veszélyezteted hogy eszméletvesztés fordulhat elő bármikor.
És még nem említettem azt hogy idővel az izmokat kezdi majd lebontani a szervezeted,miután nem marad több zsír.
És itt nem a felesleg zsírról van szó.A szerveket mechanikailag védő zsírról,illetve a bőraljának zsírjáról.
Láthatod hogy nagyon veszélyes az anorexia.
Inkább nem linkelem,de vannak képek anorexiás betegekről,akiknél odáig fokozódott a dolog hogy a medencecsontjuk átszúrta idővel a csípőjükön a bőrt.
Ne kockáztasd ezt meg,kérj tanácsot a pszichológustól hogy valahova befekhess néhány hétre gyógykezelésre.
Ne pszichiátria legyen,mert ott csak gyógyszert tömnek beléd.
Olyan hely kell neked ahol a lelkeddel,és érzelmeiddel foglalkoznak amellett hogy valamilyen gyógy diétán tudnak tartani.
A hétvégén kétszer is elájultam,szóval igen...
Az a helyzet,hogy ezidáig nem ajánlotta a pszichológus a kórházi kezelést,de már három hete nem voltam,szerdán megyek,szóval lehet,hogy most jön el az a pont...
Megbízol a pszichológusodban?Úgy érzed ő tud segíteni?
Nagyon fontos hogy legalább egy kapaszkodód legyen akinek tudsz hallgatni a szavára,és megbízol benne.
És fontos hogy sűrűbben találkozz vele.Kemény kimondani,de az életed a tét.
Én minden kép ajánlom a befekvést valamilyen terápiába.
Persze csak ha vagy olyan egészségi állapotban.Kellene csináltatni egy vérképet,abból kiderülne hogy terápia vagy kórházi kezelés legyen előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!