Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek milyen egy átlag...

Szerintetek milyen egy átlag kamasz, ill. milyennek kéne lenni? (12-14év)

Figyelt kérdés
Itt persze nem ideálokat keresek csak egy kérdés.És nem a rosszabbik fajtából aki cigizik és iszik ha nem egy átlag 12-14 éves.A lányom 13 éves és szerintem kicsit csendes korához képest.Nem jár el sehova még csak nem is internetezik sokat,viszont rengeteget olvas.Nem tudom hogy ez egészséges vagy esetleg túl vissza húzódó?

2012. máj. 22. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

szia!

én 16 éves vagyok. ugyanolyan a lányod, mint én! na, azért netezni szeretek, és olvasni is. párkapcsolatilag nem az egyalkalmas dolgokat preferálom, hanem az igazi kiforrott kapcsolatokat. persze, egészséges, de azért nem árt vele "mélyen" beszélgetni, mert nála a felszín alatti értékek vannak a figyelem középpontjában!

2012. máj. 22. 19:54
 2/6 anonim válasza:
Na ne...Sajnálom,hogy idáig jutott a világ,de sajnos így van,ma már "furcsa", ha valaki pl. sokat olvas. Örülj neki!! :)) Nagyon jó dolog,hogy nem a fb-kon lóg egész nap. Ebben a korban az ember nagyon érzékeny,könnyen tanul,sokat formálódik. S adott esetben sokkal értelmesebb fiatal nő lesz pár év múlva a lányodból,aki sokat olvas,értelmesen elfoglalja magát,mint sok más kortársából. Az meg, hogy csöndes,egyéni adottság,de biztosan fog még változni az évek során! Nyugi! :)
2012. máj. 22. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, hogy kinövi, és igen ebbe én is belegondoltam hogy a XXI.században ez már abnormális de azért kicsit aggódom.Mióta megtanult olvasni 5 évesen azóta csak könyveket látok a kezében.
2012. máj. 22. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy egészséges. Örülj neki hogy sokat olvas. Visszahúzódó talán azért lehet mert... szóval vannak barátai? Nem lepődnék meg ha a facebookon élő osztálytársai között nem igazán találná a helyét.
2012. máj. 22. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy vannak.Csak épp iskolán kívül... De ha nem baj akkor megnyugodtam.
2012. máj. 23. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Abnormális?! :O Inkább úgy fogalmaznék, hogy ritka kincs. Előbb lesz belőle pl. író, vagy jól kereső értelmiségi, mint a sok csücsörító pichából, aki 12 évesen kirakja a semmijét a fb-n, és az a legnagyobb problémája, hogy az idióta anyja nem vesz neki iPhone-t.
2012. máj. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!