19 évesen még kamasz? Miért?
Figyelt kérdés
Mindig is későn érő típus voltam! kb. 14éves koromig játszottam sokáig voltam gyerek. Csak 16éves korom után jelentkeztek a tini-s problémák,de akkor hirtelen és sok. Sosem úgy voltam,hogy mindig mindent szépen lassan elhagytam vagy szépen lassan értettem meg a dolgokat hanem hirtelen ébredtem rá mindenre!pl. anya mesélte hogy kb. 11 éves koromig Ő mosta a hajamat,majd hirtelen én már nem akartam hogy ő mossa hanem én egyedül. Egyik naprÓl a másikra. Én arra emlékszek leginkább tisztán hogy úgy 12-13 éves koromig olvasott nekem könyvből fel mesét vagy történeteket és akkor is szinte egyik napról a másikra mondtam,hogy már ne tegye ezt,én olvasok magamban magamnak majd! Jha és kiderült hogy 2-3 évesen dac korszakom semv volt Oo Mikor kis kamasz voltam sosem érdekelt nagyon hogy mit gondolnak mások,lehet hogy nem voltam elégedett magammal de tudtam kezelni mindig a saját fejem után mentem voltak elveim is már elképzeléseim is. Mostanra meg már szinte csak a világnak akarok megfelelni nem tudom ki vagyok mit gondoljak mi helyes mi nem..komolyan gyerekként több önbizalmam volt mint most.V.mi tanács?2012. márc. 29. 20:46
1/3 anonim válasza:
Igen,ez a kamasz kor! Nem kell túl spilázni!tanulj jól,keresd meg,h mi érdekel,járj szakkörökre,legyenek barátaid,hallgass zenét,minden jön magától! :) NO PARA! :)
2/3 anonim válasza:
Tudod, van egy kedvenc ( igazi) filmem, a hegyi-kecskékről. A film bemutatja, ahogy a kecskeszülők nevelik, tanítják a kis gidájukat. És amikor eljön a ( nagykorúság)napja, az apakecske kikíséri a fiatal kecskét a territóriuma szélére, és útjára bocsátja. Soha többet nem engedi vissza a területére. Vagy odafigyelt, és megtanult mindent, vagy megeszik a tigrisek. Tudtál követni, gida-biga?
3/3 anonim válasza:
"14éves koromig játszottam sokáig voltam gyerek"
Az emberek életük végéig játszanak, csak nem úgy és nem annyit, mint gyerekként.
Amúgy meg nem látok semmi furcsát vagy abnormisat abban, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!