Van itt olyan aki fél a ventillatoroktol gephazaktol lefolyorendszerektöl szellözőktöl?
Rettegek a gephazaktol a ventilatoroktol pl lpazakban a wc n az elszivoktol szellozo rendszerektol es nem tudom le kuzdeni a liftekkel is problemam van
Az ipari ventillatoroktol a hideg kiraz es a hangos hutohazakat sem birom a lefolyorendszerekrol nem is beszelve
Kérdés az, ebben az állapotban akarsz maradni vagy tenni szeretnél a mentális egészségedért?
Ha a másodikat választod, akkor vegyél igénybe pszichoterápiás segítséget, mert ez teljesen feloldhatja ezeket a félelmeidet.
Én nem félek. Nem hagyom, hogy egy félelem befolyásolja a mindennapjaimat. Ha van valami gondom, akkor megoldom vagy kérek segítséget.
Félni akarsz tovább vagy megoldani? Ha megoldani, akkor az elgondolkodtató, miért nem úgy írtad ki a kérdésedet, hogy ki és hogyan tudott egy ilyenből vagy hasonlóból gyógyulni?
Rettegés helyett a megoldásokkal foglalkoznék a helyedben....
Gyógyulást kívánok.
Igen szerintem is jot tenne egy pszihologus mert en tenyleg betegesen felek az ilyenektol de a kornyezetem nem hisz nekem es hulyenek nez es nem is tudom megtenni hogy elmennyek kamionozunk a baratommal es alig vagyok otthon. Es a munka soran rendszeresen talalkozok azokkal amiket felsoroltam es reszketek bemenni idegen zuhanyzokba foleg ha hianyzik az al mennyezetbol egy darab es latom a csoveket
Mar nem tudon mit tegyek multkor vizesen oltoztem fel egy zuhanyzoba hogy vegre ki jussak onet
Figyi! Akármennyi történetet írhatsz le, de nem ez fog neked segíteni, hanem szaksegítség kérése.
Választhatsz: kamionozol tovább, hagyod, hogy a környezeted befolyásoljon és marad a félelem, rettegés
vagy
kiesel egy kis időre a esetleg a kamionozásból, mert pszichológus fordulsz X alkalommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!