Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megakarok halni mit tegyek?

Megakarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar vagy 2éve megakarok halni utalom az életem a világot mindent es Mindenkit... Soha egy jo szot nem kaptam SENKITOL... 16vagyok de meg soha igen soha senki nem ölelt meg/puszilt meg sot meg érdeklődni se erdeklodtek meg irántam... A szulinapjaimat soha nem ünnepeltük meg... Ha szülinapom van akkor legszivsebben azt kivanam hogy mas lehessek... Nincs egy baratom se... Senkim nincs... Mindenki les*ar es nem tudom hogy utalnak-e de valoszinuleg igen...

Altalaban Bemegyek a suliba es egesznap lehajtott fejjel vagyok a padon fekve ha mas terembe kell menni megvárom hogy becsengesenek mert akkor senki nem latja az ocsmány pofam...

Sportos vagyok es eros de undorítóan ocsmány ork goblin ivadék is...

Annyira vagyom az olelesre vagy hogy hozzam szóljon valaki hogy otthon altalaban csak magamba fordulva sírok egy kicsit es gondolkozom hogy miert ilyen kibas*ot igazságtalan az elet...

Felek emberek közelébe menni... Az utcan a járda helyet a mocsokba megyek suli közbe mert egy olyan mint én nem erdemli meg a tisztább utat... Mindennap mindenegyes percében a halal/ongyilkossag jar a fejemben... Mar csak egy kis szikra kell es eldobom ezt a mocskot amit "életnek"hivnak... Alapvetoen nagyon kedves vagyok es romantikus de senki nem tudja mert leszarnak... Néha napján van egy kis pénzem de annak a nagyrészét az utcankban levo hajlektalannak oda adom mert egy elohalotnak minek kene penz... Meg írhatnék vagy 1000 oldalt hogy mi minden szol az öngyilkosság mellett... UTALOM MAGAM... AZ egesz ELETEM FOS EN IS FOS VAGYOK SENKI NEM SZERET ES NEM VAGDOSOM MAGAM DE MAR próbáltam öngyilkos lenni... Gyakran ütom magam mert mar én magam is utalom magam mindegy mar nem részletezném...

MEGAKAROK HALNI.. Egyetlen egy érvem sincs hogy miert kene elnem meg... Az Olyanok mint én halált erdemelnek... Lattam a hírekben hogy unalomból oltek es sírtam hogy miert nem engem mert az a fiú akart megélni es megoltek de nekem mindegy mar...

Valakinek valami érv?? Mit kene tennem?

16F... Oh igen soha nem volt baratom nem csak most...

Bocsi hogy irtam sokszor hogy vege de nem birtam leállni...

16f (ocsmány ork...)

2016. márc. 9. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy te élsz vissza vele, de mindenhol vannak csorgó nyálú trollok. Pl. felrakja napisz@rra, és ez még a jobbik eset. Esetleg kreál köré valami szöveget FB-ra, és belinkeli ezt a kérdést hozzá, hogy íme, az újabb nyomorék hulye öngyilkosjelölt.
2016. márc. 12. 16:53
 52/62 A kérdező kommentje:
Haat azt kapsz amit adsz most kiderul... Bizalommal fordulok hozza es ha kihasznál akkor a vilag remelem megbünteti...
2016. márc. 12. 16:57
 53/62 A kérdező kommentje:

Szoval vegig olvastam a válaszokat ujra mindenkinek adtam pizitiv értékelést mert vette a fáradtságot és irt... Szoval gondolkodtam es igazatok van ezek miatt meg 2 szerelmi csalódás miatt nem erdemes eldobni az eletet...

Hulye voltam hogy ezt gondltm es probalkoztam, mint megoldási lehetőség... Azt a 2 lányt kezdem elfelejtenni mert van most 3. 4. 5. Lany es ok jobban megérdemlik a szeretetem 😊

Nem tudom hogy mit írhatnék meg de nagyonszepen koszonom minden valaszolonak 😊 es Edit-nek 😄

Kedvesek vagytok es az elet szep csak eddig nem lattam mert a hatammal néztem... 😁

Majd megírom milesz szerdán az első sulinap utan...

2016. márc. 12. 18:32
 54/62 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is 16 vagyok vagyok.

Ne mondd azt ,hogy senki se szeret mert ez biztos nem igaz. Már én is próbáltam öngyilkos lenni ,de valahogy mindig közbejött valami. Nem hiszem ,hogy ocsmány vagy. Nagyon sajnálom ,hogy így alakultak a dolgaid. Engem nagyon sokat bántottak ,de már nem érdekel. Mindenkinek kell valamiért élni, neked is.

16 L

2016. márc. 12. 19:23
 55/62 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobbra fordult a hangulatod, remélem többé nem tér vissza ilyen fokú borúlátás. Ha mégis elakadnál megint bármikor, írhatsz privátot, bár én más generáció vagyok mint te.
2016. márc. 14. 19:07
 56/62 anonim ***** válasza:

öröm volt végigolvasni a válaszokat 😊 még nekem is megváltoztatta a világról kialakított látásmódomat 😃

az élet szép, csak néha kockáztatni kell...ha pl eszedbe jutott egy témáról egy szerinted vicces megjegyzés, nem lehetsz biztos abban, hogy mások is nevetni fognak-e rajta...de mégis megéri kimondani 😉

egyébként nagyon átérzem a helyzetedet, csak én még fiatalabb vagyok 😅 mindig is semmibe vettek, piszkáltak, kihasználtak stb...elhitették velem, hogy unalmas és ronda vagyok...aztán interneten elkezdtem beszélgetni normális emberekkel, eleinte úgy, hogy azt sem tudták, hogy nézek ki 😃 aztán amikor küldtem magamról képet, szépnek tartottak néhányan 😊 végül kialakítottam így neten magamnak egy normális társaságot, lett ez kis önbizalmam és már pl suliban is meg merek szólalni 😂 legjobb barátnőm azt mondta, hogy nélkülem ő depressziós lenne...már csak ezért is megéri élni😊 és -ez most bárkinek szól, aki meg akar halni vagy csak nem szeret élni- igenis jó dolog élni!😉 még akkor is, ha csak egy-két ember miatt :')

ja meg igen, tudom, ez a válasz így nagyon zavaros...szóval sorry 😃

13L

2016. márc. 15. 14:08
 57/62 A kérdező kommentje:

Most leptem fel 😊 nem nem zavaros a valasz... Viszont én is azt csinálom mint te... Neten keresem a valaszt... Eddig nagyjabol mindenki "cukinak" tartott meg kisfiús arcunak --}"helyes" ezen nagyon meglepődtem es gondolkozni kezdtem mindenen 😊 orulok hogy neked is jobb lett az életed 😏

En áprilisban fogok találkozni egy lánnyal akkora beszéltük meg mert nem érünk ra de mar varom 😁...

Koszi a válaszokat megegyszer 😏

2016. márc. 15. 14:20
 58/62 gömbicica ***** válasza:

szia "Kedvesek vagytok es az elet szep csak eddig nem lattam mert a hatammal néztem... 😁

Majd megírom milesz szerdán az első sulinap utan..."

az igéret szép szó, ha megtartják ugy jó!!!

kiváncsian várom a fodrászkodás és a magadra találás utóhatásairól a beszámolót.

megigérted!

2016. márc. 18. 21:58
 59/62 A kérdező kommentje:

Haat elegge rossz az eletem lányok teren 😞 kihasználnak es eldobnak 😞

Nehez normalis lányt talalni..

A hajam néha jo néha nem 😊 nem szeretem beállítani mert sok a dolgom es nem erek ra ezert kb olyan mint a kepen 😄 de van hogy egyenesebb...

Javulás az van csak mohó vagyok es mindent egybol akarok... De majd egy ido utan sikerülni fog..

2016. márc. 18. 22:16
 60/62 anonim válasza:
Miért képzeled magad rondának?
2016. márc. 21. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!