En mar nem bírom tovabb, megakarok halni?!
Senki és semmi miatt nem szabad eldobnod az életedet!
Adóssága Magyarország 80%-ának van. A te adósságod nem is olyan nagy, másokéhoz képest. Az én adósságom lényegesen több, de soha nem aggódom miatta. Minden helyzet megoldódik valahogy,mégha nagyon kilátástalannak is tűnik olykor.
A gyerek korunk nagyon kihat a későbbi életünkre, de sajnos a szüleinket nem mi választottuk, tehát azon is túl kell lépni. Ismerőseid közül barátot választani. Biztos akad olyan, akivel olykor elbeszélgetsz. nem tudom fiú vagy-e vagy lány, mert nem derül ki a szövegedből, de azt hiszem fiú vagy. Nos, bármelyik nemhez tartozol, tudd, hogy nem csak az az egy ember létezik a Földön, akit párodnak választhatsz, hanem sok millió. Nem kell minden körülmények között egyhez ragaszkodni, és minden hibáját elnézni. Kerül más helyette! Ha úgy érzed, hogy nem tudsz megbirkózni egyedül a nehézségekkel, menj el pszichológushoz. Ő is tud segíteni. De ne felejtsd el, hogy az Életed Mindennél Fontosabb!
Fiatal vagy még, simán kezdhetsz új életet.
Mi lenne, ha eladnád a házat vagy lakótársakat keresnél? Illetve ha jól tudom, el tudnád cserélni a házad egy kisebb lakásra, a házat meg majd odaadják mondjuk egy családnak, akik jobban ki tudják használni.
A "szerelmedet" én biztosan hanyagolnám, mert ha folyamatosan a múlton morfondírozik, és az orrod alá dörgöli, az csak még jobban visszahúz téged. Keress egy normális lányt, menj el dolgozni, fizesd ki az adósságaid, bulizz, alapíts családot és légy boldog! :) (Hozzáteszem, csak szerintem! Ezek nem utasítások, nem kell így tenned. Csak egy meglátás.)
Az öngyilkossággal kapcsolatban pedig annyit írok, hogy nézd meg hány halálos beteg (sok veled egyidős) fekszik a kórházban, és azokból hányan érik majd meg a 40-et, vagy akár a 30-at. Gondolj arra, hogy ők biztosan kihasználnák az életed, ha lenne egy ilyen lehetőségük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!