Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megakarok halni mit tegyek?

Megakarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar vagy 2éve megakarok halni utalom az életem a világot mindent es Mindenkit... Soha egy jo szot nem kaptam SENKITOL... 16vagyok de meg soha igen soha senki nem ölelt meg/puszilt meg sot meg érdeklődni se erdeklodtek meg irántam... A szulinapjaimat soha nem ünnepeltük meg... Ha szülinapom van akkor legszivsebben azt kivanam hogy mas lehessek... Nincs egy baratom se... Senkim nincs... Mindenki les*ar es nem tudom hogy utalnak-e de valoszinuleg igen...

Altalaban Bemegyek a suliba es egesznap lehajtott fejjel vagyok a padon fekve ha mas terembe kell menni megvárom hogy becsengesenek mert akkor senki nem latja az ocsmány pofam...

Sportos vagyok es eros de undorítóan ocsmány ork goblin ivadék is...

Annyira vagyom az olelesre vagy hogy hozzam szóljon valaki hogy otthon altalaban csak magamba fordulva sírok egy kicsit es gondolkozom hogy miert ilyen kibas*ot igazságtalan az elet...

Felek emberek közelébe menni... Az utcan a járda helyet a mocsokba megyek suli közbe mert egy olyan mint én nem erdemli meg a tisztább utat... Mindennap mindenegyes percében a halal/ongyilkossag jar a fejemben... Mar csak egy kis szikra kell es eldobom ezt a mocskot amit "életnek"hivnak... Alapvetoen nagyon kedves vagyok es romantikus de senki nem tudja mert leszarnak... Néha napján van egy kis pénzem de annak a nagyrészét az utcankban levo hajlektalannak oda adom mert egy elohalotnak minek kene penz... Meg írhatnék vagy 1000 oldalt hogy mi minden szol az öngyilkosság mellett... UTALOM MAGAM... AZ egesz ELETEM FOS EN IS FOS VAGYOK SENKI NEM SZERET ES NEM VAGDOSOM MAGAM DE MAR próbáltam öngyilkos lenni... Gyakran ütom magam mert mar én magam is utalom magam mindegy mar nem részletezném...

MEGAKAROK HALNI.. Egyetlen egy érvem sincs hogy miert kene elnem meg... Az Olyanok mint én halált erdemelnek... Lattam a hírekben hogy unalomból oltek es sírtam hogy miert nem engem mert az a fiú akart megélni es megoltek de nekem mindegy mar...

Valakinek valami érv?? Mit kene tennem?

16F... Oh igen soha nem volt baratom nem csak most...

Bocsi hogy irtam sokszor hogy vege de nem birtam leállni...

16f (ocsmány ork...)

2016. márc. 9. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Történt ma egy dolog... Azt mondta az egyik osztálytársam hogy jo a hajam... De én nem hittem el 😞 ez mar mindig igy lesz? Ha valaki dicsérő szot mond keresem a hátsó szándékot 😞 hogy tudnam elhinni amit mondanak az emberek Ennyi csalódás utan.. Csak azt hiszem el ha rossz dolgokat mondanak rólam.
2016. márc. 11. 17:58
 32/62 anonim ***** válasza:
Küldj képet a hajadról. Takard ki az arcodat. Majd megmondom, tényleg jó-e a hajad. Betegesen őszinte vagyok sajnos.
2016. márc. 11. 19:15
 33/62 anonim ***** válasza:

„Nehezen tudok elaludni meg ugyis ha elotte futottam 1,5orat.”

Ne közvetlenül alvás előtt fussál, mert az is oka lehet.

„5 orat tudok csak aludni de van hogy kevesebbet viszont van hogy tobbet kb havonta 1-2szer elerem a 7 órát... Nem tudom hogy ez alvás zavarnak számít-e de szerintem keves.”

Attól függ, ha időben lefekszel és úgy nem tudsz aludni, akkor alvászavar. Amikor az ember agya kattog, problémákon rágódik, vagy attól fél hogy, nem tud aludni.

Előfordulhat bárkivel ha olyan élethelyzetbe kerül, hogy problémái vannak, stresszbe kerül.

Én azt szoktam ilyenkor csinálni, mármint a problémákon való golyózáskor, hogy tudatosítom, hogy az éjszaka úgysem fogom tudni megoldani a problémát, és belenyugszom.

Az istenhit ebben is segít, ti. nem kell a távoli jövő problémái miatt aggódni, hanem csak az aznap teendőit, dolgait megoldani:

6,34 Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.

Látod, tök jó, hogy rászántad magad a hajvágásra :)

Én sokszor nem szoktam találni a plazakban olyan cuccot ami jól áll, tetszik, ezért turikból vásárolok. Kipróbálhatod te is, fiúknak is vannak ruhák.

2016. márc. 11. 19:28
 34/62 anonim ***** válasza:

Most újraolvasok egy könyvet amit régen olvastam már, Scott Peck: A járatlan út, elég híres bestseller volt Amerikában, nem rossz, azokról a problémákról, rossz hozzáállásokról szól, amik félreviszik az emberek életét, lelki betegséghez vezetnek.

Érdekes amit mondassz, hogy épp ma dicsért meg az osztálytársad, ugyanis ez Isten jeladása is lehet. Aki felfedezi a gondviselés létét, apró jeleket, kis csodákat fog tapasztalni, amiből tudni fogja h az Isten.

Ami nem azt jelenti, hogy egy csapásra minden gondunk elszáll. Ugyanúgy ki leszünk téve problémáknak, megpróbáltatásoknak, szenvedésnek, csak épp azok nem törhetnek meg. Példa, hogy Pál apostol is miután megtért a damaszkuszi úton és az egyik leghatékonyabb evangelizátorrá vált, sok megpróbáltatáson kellett még átesnie, Isten érdekes módon nem tüntette el a nehézségeknek való kitettségét, például megverték, börtönbe zárták, stb. (Annak ellenére, h az apostolok is tudták azokat a csodákat tenni mint Jézus, például bénát gyógyítani, embert feltámasztani!)

2016. márc. 11. 19:40
 35/62 A kérdező kommentje:
Elkezdtem itt gyakorin levelezni korombeli emberekkel es kedvelnek 😊 nem tudom hogy csak azt adom aki lennek ha engedne a sok fájdalom es kedvelik a társaságom 😊 hajat lefotozom holnap majd egy könyvvel kitakarom az arcom es felrakom ide a kepet... Nagyon jo kedvem van most 😃
2016. márc. 11. 20:15
 36/62 anonim ***** válasza:
Wow, ez jó hír! Ok, várjuk a képet :)
2016. márc. 11. 20:48
 37/62 A kérdező kommentje:
Most mi tortent? Egy csomo velem egy koru lánnyal beszelek... Kihuzzak belőlem a kepet majd olyan valaszt kapok hogy aranyos... Mi tortent? Nem hiszek nekik...
2016. márc. 11. 23:35
 38/62 anonim ***** válasza:

Az történt, hogy pár negatív tapasztalat alapján építettél fel egy illúziót, amiben hithű mód hittél, és még most is valamelyest hiszel.

Az hogy nem hiszed el ha pozitivat mondanak rolad azert van mert már ezt szoktad meg, hogy leszólnak és negatív dolgokat kapsz (valószinű a sok rossz tapasztalatot sokszor lepörgetted emlékekként), szóval ez egy úgymond védekező mechanizmus, hogy ne kerülj ki a komfortzónádból (akarmilyen hülyén is hangzik, van akinek a szomorusag a komfortos)

Ezt mindet csak azért tudom, mert én igy pontosan igy vagyok akarki pozitivat mond biztosan van hátsó szándéka mögötte, és emiatt megbízni se tudok senkiben, de úgy látszik, hogy te szerencsés vagy, és neked ez az egész helyzet megoldódik végül^^

2016. márc. 11. 23:48
 39/62 anonim válasza:
Még elötted az élet és még bármi történhet veled!! azért nem érdemed öngyilkosnak lenni mert nem szeret senki meg ilyen hülyeségek!!a szeretetet nem szabad sürgetni!! Még csak 16 vagy!! Az emberek általában 70-80 évig élnek!! Szoval te még az átlag életkornak a felét sem érted el!! Az emberek kb. 70%-a 28 éves kor felett találja meg számára az igazit!!szóval lég türelemmel és akkor nem kell más ember bőrébe bujnod!!;) légy önmagad!!ha meg végigéled az életed azzal sem vesztesz semmit! Szóval ne öld meg magad mert az nem jó!! Kívánom hogy találd meg a szerelmedet , de ha nem vagy képes magadat szeretni,ne várdd el hogy más is szeressen!!←ezt jól kegyerd meg!!!!!!!!!!;)
2016. márc. 12. 01:11
 40/62 A kérdező kommentje:

Itt a kep...

1-2 nap utan leszedem... Ha valaki az utan olvassa es kene neki irjon majd privatot...

Tudom közhely es ertelmes emberek vagytok de ne kuldjetek el/mentsetek le kerlek...

[link]

2016. márc. 12. 08:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!