Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megakarok halni mit tegyek?

Megakarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar vagy 2éve megakarok halni utalom az életem a világot mindent es Mindenkit... Soha egy jo szot nem kaptam SENKITOL... 16vagyok de meg soha igen soha senki nem ölelt meg/puszilt meg sot meg érdeklődni se erdeklodtek meg irántam... A szulinapjaimat soha nem ünnepeltük meg... Ha szülinapom van akkor legszivsebben azt kivanam hogy mas lehessek... Nincs egy baratom se... Senkim nincs... Mindenki les*ar es nem tudom hogy utalnak-e de valoszinuleg igen...

Altalaban Bemegyek a suliba es egesznap lehajtott fejjel vagyok a padon fekve ha mas terembe kell menni megvárom hogy becsengesenek mert akkor senki nem latja az ocsmány pofam...

Sportos vagyok es eros de undorítóan ocsmány ork goblin ivadék is...

Annyira vagyom az olelesre vagy hogy hozzam szóljon valaki hogy otthon altalaban csak magamba fordulva sírok egy kicsit es gondolkozom hogy miert ilyen kibas*ot igazságtalan az elet...

Felek emberek közelébe menni... Az utcan a járda helyet a mocsokba megyek suli közbe mert egy olyan mint én nem erdemli meg a tisztább utat... Mindennap mindenegyes percében a halal/ongyilkossag jar a fejemben... Mar csak egy kis szikra kell es eldobom ezt a mocskot amit "életnek"hivnak... Alapvetoen nagyon kedves vagyok es romantikus de senki nem tudja mert leszarnak... Néha napján van egy kis pénzem de annak a nagyrészét az utcankban levo hajlektalannak oda adom mert egy elohalotnak minek kene penz... Meg írhatnék vagy 1000 oldalt hogy mi minden szol az öngyilkosság mellett... UTALOM MAGAM... AZ egesz ELETEM FOS EN IS FOS VAGYOK SENKI NEM SZERET ES NEM VAGDOSOM MAGAM DE MAR próbáltam öngyilkos lenni... Gyakran ütom magam mert mar én magam is utalom magam mindegy mar nem részletezném...

MEGAKAROK HALNI.. Egyetlen egy érvem sincs hogy miert kene elnem meg... Az Olyanok mint én halált erdemelnek... Lattam a hírekben hogy unalomból oltek es sírtam hogy miert nem engem mert az a fiú akart megélni es megoltek de nekem mindegy mar...

Valakinek valami érv?? Mit kene tennem?

16F... Oh igen soha nem volt baratom nem csak most...

Bocsi hogy irtam sokszor hogy vege de nem birtam leállni...

16f (ocsmány ork...)

2016. márc. 9. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
8%
És miért nem sikerült eddig? Nem olyan nehéz pedig...
2016. márc. 9. 22:24
 22/62 A kérdező kommentje:
De... Mert ijesztő es nem akarom csak mar nincs masut... Mindegy megjeloltek az utam tudom mit tegyek. Ha nem jon ossze hat olyan nem lesz mert minden idom belefektetem...
2016. márc. 9. 22:33
 23/62 anonim ***** válasza:
Na hát ha ijesztő akkor nem is akarod igazán. Akkor meg ne adj ilyen címet a kérdésnek, mert ha igazán meg akarnál halni nem félnél. De így úgyse teszed meg.
2016. márc. 9. 22:36
 24/62 A kérdező kommentje:

...

Ez inkabb osztoni felelem de mindegy... A lenyeg mint irtam egy kis szikra kell az utolso csepp víz a pohárba es eltűnik az a kis félelem es akkor megmenekulok... Amugy visszaterve egy valaszolota ha meghalnék senki nem hianyolna... Suliban 1 hétig beteg voltam fel se tűnt senkinek meg mikor vissza mentem egy valaki szolt hozzam es o is csak annyit mondott hogy hónapok óta nem látott... Hat Ennyit erők engem nem szeretnek a szuleim se ezt nem egyszer tudtomra adtak...

Mindegy akkor elnezest a cimet ha lehetne atjavitanam arra hogy mit csinaljak ha tudom hogy a 20-at mar nem elem meg...

Es igen az elet kegyetlen pocsék es kibírhatatlan... Elnezzem néha az embereket pl osztályban hogy miken hisztiznek es én sírok hogy ilyen hülyék... Annyira szanalmas problemaik vannak kicsinyes semmiségek... Otthon kivan nyalva mindnek a segge es azt hiszik barmit megtehetnek de ez mar mas téma... De gondolom lejött hogy utalom a tini generációt... TISZTELET A KIVETELNEK!! a kivételeknek üzenem hogy sajnalom...

2016. márc. 10. 18:23
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jókat írt ez a válaszoló:

„Azt írod, jó vagy matekból, fizikából és kémiából, szívesen lennél mérnök. Ha más nincs, kapaszkodj ebbe, legyen ez a célod. Hogy majd egyszer eljössz onnan, és mérnök leszel, olyannak fogsz foglalkozni, amit szeretsz, így nem lesz nyűg a munkád, elkerülsz új környezetbe, lesz majd szép lakásod/autód/amit épp akarsz/saját magad alakította életed stb stb stb”

Van még villamosmérnöki, vegyészmérnöki…stb.

Én analitika területén dolgozom – pályaváltás után – és jó.

Nekem is volt egy időszak, amikor nagyon közel kerültem az öngyilkossághoz, 30 éves koromban. Mikor igazán közel kerül hozzá az ember, jön rá, hogy bizony, nem könnyű megtenni. És meglehetősen kegyetlen embert ölni, még ha magadról van is szó.

Azzal, hogy megölöd magad nem oldod meg a problémádat, ugyanis az embernek van lelke is, Isten nem díjazza, hogy megölted magad, mikor lett volna más választásod is, például Hozzá fordulni!

Nem vagy egyedül a világon, akinek hasonló problémája van, vannak akik még rosszabb helyzetben vannak - és nem ölik meg magukat.

Örülj, hogy jó eszed van a reál tárgyakhoz.

Nekem is voltak némi gondjaim kamaszkoromban (is), például h a saját nememhez vonzódom.

Én úgy reagáltam le a nehézségeket és a magányosságot, hogy elkezdtem eljárni könyvtárba, elkezdtem szellemileg keresni (pszichológia, filozófia, vallás polcos könyveket), könyvek segítségével kitágíthatod a tudásod a világról, de akár más, reál tárgyakról is találsz olvasnivalót.

Ajánott olvasmányok:

Platón: Szókratész védőbeszéde

Platón: Phaidón

Zsoltárok könyve

Nekem megváltoztatta az életem, amikor a Zsoltárok könyvét olvasva rádöbbentem, hogy van gondviselés, nem a vak véletlen irányítja az életünk, ha Istenhez fordulunk. Korábban is kereszténynek gondoltam magam, de nem esett le, hogy Istentől segítséget lehet kérni. 

Nekem ez életmentő volt.

2016. márc. 10. 19:23
 26/62 anonim ***** válasza:

Egy nő, aki 15 évesen öngyilkosságot kísérelt meg:

Tamara Laroux Shot Herself, & Went to Hell, Then to Heaven and BACK!!

https://www.youtube.com/watch?v=HGQDkCi-OIY

2016. márc. 10. 19:25
 27/62 A kérdező kommentje:

De ezt nem ertem ő lany... Ok konyebben illeszkednek be es találnak tarsat... Nekem viszont soha nem lesz de mar nem is kell mert érzelmileg egy robot vagyok es hidegvérű... Olvasni szoktam heti 2-3 konyvet is elolvasok ha van idom leginkabb misztikus könyveket, kaland regényeket es nyomozós könyveket szoktam...

De mert van de depreszios vagyok szorongok felek es gyulolkozom egesznap... Senkit nem bántok csak magamat nem tudom miert de ugy érzem megérdemlem.

Szakemberrel nem szeretnek beszelni mert bezaratna örökre ha meglátna engem.

2016. márc. 10. 19:48
 28/62 anonim ***** válasza:

Hogy utálod magad, azért lehet mert rossz a a családi háttered, szüleid nem törődnek veled, nem tapasztalsz szeretetet. Van tesód? Ha szüleid nem szeretnek, attól még Isten szeret. Feltámadáskor nem kell ezen tested nehézségeit újra hordoznod, nem leszel ork.

A külsőn is lehet javítani, ha az ember olyan ruhákat hord, amik jól állnak neki, megfelelő hajviselet, találj magadnak egy stílust.

Az tök jó, hogy olvasol. Próbáld átvészelni a kamaszkort úgy, hogy tanulsz, olvasol meg sportolsz. Nekem se volt igazi barátom kamaszkoromban. Attól még később lehet.

Azért se kísérletezgessél ögy-gal, mert ha nem sikerül megnyomorodhatsz, és akkor rosszabb helyzetbe kerülsz mint előtte voltál, és a családodnak kell gondot viselnie rólad.

2016. márc. 10. 20:57
 29/62 A kérdező kommentje:

A csaladi hátterem átlagosnak mondanam... Nem nelkulozok semmit ha meg valami kell keresek valami eldugott diakmunkat, mert én ezzel tisztelem a szüleimet nem ugy mint a tobbi tizenéves akik azon nyafognak hogy az anyjuk hajnali 5kor nem a kedvenc reggelijet készítette... En rengeteg ideig nem lattam ilyet es nagyon meglepődtem hogyhogy lehetnek ilyenek...

Es nem tudom mennyire rossz az de hiperaktív vagyok ... Nehezen tudok elaludni meg ugyis ha elotte futottam 1,5orat. Altatót nem akarok szedni mert nem szeretem a gyógyszereket de ha esetleg tudjatok hogy a szem alatt a karikákat hogy lehet eltüntetni akkor irjatok le kerlek. naponta 5 orat tudok csak aludni de van hogy kevesebbet viszont van hogy tobbet kb havonta 1-2szer elerem a 7 órát... Nem tudom hogy ez alvás zavarnak számít-e de szerintem keves.

UI: Elmentem nagy nehezen fodrászhoz es a hajamat is levágta.

2016. márc. 10. 22:14
 30/62 anonim ***** válasza:
Én építészként végeztem, ha van kérdésed, akkor nekem írhasz.37/N.
2016. márc. 11. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!