Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek a barátnőm anorexiás?

Szerintetek a barátnőm anorexiás?

Figyelt kérdés
Van egy internetes barátnőm. Már egy ideje nem láttam, mert én külföldön élek. Mostanában nagyon sok mindenen ment át, ami nagy traumát okozott neki. Valamennyire a mi kapcsolatunk is megromlott. Nem beszélünk már annyit egymással, csak mondjuk fél órát egy nap. A lényeg az, hogy ma elmondta, hogy lefogyott 13 kilót (körülbelül 2 hónap alatt) és még szeretne fogyni 10-et. Most 55 kiló és 175 cm. 14 éves. Szerintetek kéne valamit csinálnom? (Még annyi, hogy megpróbált öngyilkos is lenne 2x.) Nagyon megköszönném, ha valaki válaszolna. Aggódom.

2016. márc. 9. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem simán az. Valamint kellene vele csinálni.Ha valaki öngyilkos akar lenni az nem épp normális....
2016. márc. 9. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet anorexiás, legalábbis ha még mindig kövérnek érzi magát, akkor lehet, hogy testképzavara van. De itt most nem az a lényeg, hogy anorexiás e, vagy mi baja van, hanem az, hogy van valami probléma. Az, hogy mi, azt az orvos megmondja. De nem normális, hogy valaki öngyilkos szeretne lenni. Úgyhogy minél hamarabb orvoshoz kell fordulnia.
2016. márc. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!