Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ér valamit a pszichológia?...

Ér valamit a pszichológia? Azzal lehet valamit kezdeni ha önmagam ellensége vagyok?

Figyelt kérdés

MI van ha olyan személyiség vagyok akin nem lehet segíteni és ami rosszabb,hogy ő sem tud magán?

Marad a szar élet vagy a torokmetszés?

Azzal lehet valamit kezdeni ha önmagam ellensége vagyok? Igazi önsorsrontó?

Szar az életem és leginkább azért mert nem tudom megváltoztatni.

Nem szeretem magam. Szar személyiség vagyok.Rossz jellem.

30f

2016. márc. 2. 18:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó

Félek,hogy ha véletlenül is találok valakit akkor már késő lesz.

40

2016. márc. 16. 10:20
 12/19 A kérdező kommentje:

utolsó

Félek,hogy ha véletlenül is találok valaki akkor már késő lesz. (hol találnék ha nincs rá pénzem? )

40-50 évesen nem élhetem,egy 20-30 éves életét.

sosem fogom visszakapni azt amin ebben a korban nem mentem keresztül, amit nem tapasztaltam meg.

örök hiány marasd és nincs mire építkezni.

Én csak semmitérőkkel találkoztam eddig.

2016. márc. 16. 10:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon neves pszichológusnál voltam. Meghallgatott és körülbelül ennyiben ki is merült a tevékenysége. Néha benyögött valami nagyon bölcs mondókát maximum. Egy dolgot csinált jól, a pénzt lenyelte szépen. Kis hazánkban ez egy olcsó pénzkeresési lehetőség, méghozzá jó sok pénzt lehet vele keresni. Nem sok munka ad 2500 Ft-os órabért és akkor még olcsó pszichológust mondtam. Meghallgat ami tök jó és talán az alacsony intelligenciával rendelkező embereken segít is valamit, ha meg tudják fogalmazni valakinek egzaktul a problémájukat, de pl. én nagyon jól tudom mi a gondom, a megoldást nem ismerem. Ha lennének is jó szakemberek Mo-n, már nincsenek itt, képzelem egy jó pszichológus, aki tényleg érti a dolgát, nem csak alibi, mennyit keres külföldön. Ezért ahogy a többi jó szakember, ők se fognak szar pénzért ebben a közfészekben robotolni. Egy ilyen önpusztító lélek úgyis annyira bonyolult, hogy szinte lehetetlen szavakkal mindent leírni, vagy ha sikerül is, nem egy idegen szakembernek, hanem a szerelmednek esetleg. Úgyhogy ja, nekik megéri, jó pénzt keresnek rajtad azzal, hogy semmit nem csinálnak.
2016. márc. 16. 11:09
 14/19 A kérdező kommentje:

2500,- ft? Csak?

Én egy vidéki megyeszékhelyet említenék ahol minimum 5-8000 alkalmanként. Ez időben 50 és 60

2016. márc. 16. 18:14
 15/19 A kérdező kommentje:

2500,- ft? Csak?

Én egy vidéki megyeszékhelyet említenék ahol minimum 5-8000 alkalmanként. Ez időben 50 és 60 percet jelent.Persze bemutatkozással,kérsz vizet,oda akaszthatod a kabátod dumával együtt !!!

És mit kapsz cserébe?

Kész rablás!

2016. márc. 16. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is megyeszékhelyen lakom, megkérdezhetem melyik megye? Én mondjuk 1,5 éve voltam utoljára.
2016. márc. 16. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:

[link]

Pont ez a baj veletek pszicho"dokikkal"

2016. márc. 25. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt az írást, azt hiszem egy internetes videó előadásban is hallottam:))

Nagyjából értem is, de azért csak ne nevezzem gonoszságnak, hogy valaki problémákat akar megoldani.

Szerintem nincs ilyen "törvény", hogy "meg KELL" oldani a problémát, sehol sincs. Sokaknak megnyugtató az a tény, hogy meg ---lehet---. Ami nem parancs, egyáltalán.

Nekem is vannak problémáim, amin nem tudok változtatni régóta, és nem is foglalkozok vele, közben tudatában vagyok annak, hogyha nagyon akarnám, akkor lehetne változás, de nincs és ennyi. Engem ez személy szerint nem zavar.

2016. márc. 25. 19:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Elhitetik, hogy tudnak segíteni miközben nem.

Ez a baj.

2016. márc. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!