Van itt szociális fóbiával küzdő ember?
Én az vagyok, és már 4 éve járok pszichológushoz és pszichiáterhez. Gyógyszereket szedek. Nappal citalopramot este xanaxot hogy tudjak aludni. A citalopramot már az elejétől szedem, ezt a másikat pár hónapja.
Nekem amúgy már csak ilyen életem lesz, h gyógyszerektől függök? Már 4év lassan eltelt, mégis még jó ideig szednem kell. Egyedül egy 2hónapos időintervallum volt, hogy nem szedtem. Ritkán kapok időpontot, és nem váltottam ki időben a 3.receptet anno. Illetve nagymamám is meghalt aki közel állt hozzám.
Már sokat léptem előre, de idegenekkel szemben még minsig szorongok. Illetve félénk vagyok. De csak idegenekkel.
Van itt olyan ember, aki fiatal és ilyen problémái vannak? Néha jó lenne egy ember aki sorstárs, akivel lehetne beszélgetni stb. Édesanyám tud erről az egészről, de mivel ő nincs ebben a helyzetben, így nem tudja milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!