Miért kaptam rohamot? Bővebben leírásban 17/F
Szóval 1-1.5 órán keresztűl néztem a Mirai Nikki c. animét és eléggé meghatott a vége 22. résztől a 26-ig nagyon bele éltem magam ebbe az animébe de végét nehezen tudtam felfogni és egy kicsit össze zavarodtam na szóval amikor vége lett elmentem mosdóba amikor felkeltem az ágy éreztem hogy egy kicsit megszédűltem de azt tudtam hogy csak attól van mert sokáig feküdtem és hirtelen felátam. A mosdóba már éreztem hogy itt nincs valami rendbe mert elkezdett minden szürkülni és elkezdett mindenem rángatni nem tudom pontosan meggig tartott ez az állapotom de szerencsére nem vette észre senki. Nagyon megilyedtem
Légyszí segítsetev vagy adjatok tanácsot
Nagyon köszönöm előre is
Igen, mindenképpen menj el a háziorvoshoz. Majd ő tovább küldhet szakrendelésre.
(Epilepsziás rohamnál az ember nem érzi a rángatózást, mert nincs tudatánál.)
Ez a beindult akaratlan mozgás viszont komoly betegségtől is lehet és komoly gondokat is okozhat, ezért fontos az orvossal beszélni.
Filmek nézése közben - az arra hajlamos egyéneknél - kialakulhatnak kül. állapotok, tünetek. Tévézés közben a helytelen fekvés / ülés, villódzások átélése, a hosszabb ideig megfeszített biz. izomcsoportok idegrendszeri- , pszichés- , ízületi stb. ártalmakat is létrehozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!