A pánik rohamot, hogy tudom leküzdeni?
Nem rég kezdődött...ha apámmal beszélek chaten és valamivel kiborít és elkezdek sírni elkap a pánikroham.
Hogyan tudnám ezt leküzdeni?
Az lenne a legegyszerűbb ha nem beszélnék vele..én ezt tenném de sajnos nem tudom...
Biztos, hogy pánikrohamról van szó?
Vagy inkább kiborulsz idegileg és lelkileg.
Amúgy a pánikbetegséget bizonyos légzőgyakorlattal, figyelemeltereléssel, kibeszéléssel, esetleg pszichológus vagy pszichiáter segítségével is meg lehet tanulni kezelni. Vagy éppen felgyógyulni belőle. És nyilván meg kell találni az okát, hogy mi okozza és azt is kezelni kell. De van, amikor egy okot nem lehet megszüntetni, olyankor pedig magát a rohamot lehet kezelni.
Magne b6, lehet sma magnézium hiányod van, ettől érzékenyebben reagálsz. Csak ajánlani tudom, akár kúraszerűen, 3x2 naponta. Nekem megváltoztatta az életem, pedig már mentőt is ki kellett hívni a rohamaimra.
Sőt, később kiderült valóban hiánybetegségem volt. Próbáld ki, havi 1000 forintot megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!