Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy depressziós...

Lehet, hogy depressziós vagyok/voltam? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz időszakon vagyok túl (remélem). Sok tünetét éreztem a depressziónak. A tavalyi nyarat végigfogyókúráztam, de semmit sem fogytam csak híztam. Enyhe testképzavarom is van szerintem. Sokszor akarok öngyilkos lenni, de hülyeségnek tartom, csak sokszor érzem úgy magamat. Vagdosni nem vagdosom magamat, mert az butaság. A zenébe menekülök. Nem szoktam sokat sírni, egy héten egyszer kb., de sokszor érzem úgy, hogy lenne okom rá, csak egyszerűen nem megy a sírás. Nincsenek barátaim, a szüleimből elegem van. A jegyeimen nincs romlás. Nem piszkálnak suliban, csak néha apróbb dolgokkal megbántanak. Apukám miatt szeretnék vékony lenni. Nagyon nem bírom tovább, szépen, halkan tűröm, ahogy hagynak magányosan „ellenni”. Nem számítok másoknak.

13/L

2015. jún. 17. 19:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul folyamatosan félek a háború és ezek miatt, hatalmas a környezetszennyezés, és azt szeretném, hogy lehessen majd gyerekem, akinek nem kell éheznie, és ilyen szörnyű dolgokat elviselnie.
2015. jún. 17. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
;( elolvastam a tüneteket és 10/8 jellemző rám.
2015. jún. 17. 19:14
 3/5 anonim válasza:
Kicsit jobban vagy mint egy depressziós ezek alapján szerintem, de mindenképp beszélned kell erről valakivel. Leginkább egy pszichológussal. Én is mentem át nehéz időszakon és a pszichológus sokat segített. 13/L
2015. jún. 17. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Írhatsz privátot ha gondolod. :) egy depressziós tini 14/f
2015. jún. 18. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, hogy ezzel segítek,egy kattintást megér.„Boldogan, kiegyensúlyozottan és elégedetten éljük az életünket, vagy inkább szorongva, mogorván”

[link]

2015. jún. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!