Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felmerülhet a borderline...

Felmerülhet a borderline lehetősége?

Figyelt kérdés
A hangulatom rengeteget változik egy nap,elég bezárkózott vagyok,a suliban ezt nem mutatom ki,ott nagyzolók,kamu történeteket mesélek,este nehezen alszom,van amikor sírhatnékom is van,néha vannak szuicid gondolataim,elképzelem ahogy megölőm magam,nem szoktam eljárni itthonról,sehol nem érzem jól magam,néha már a barátaim körében se.Járok pszichológushoz.
2016. febr. 1. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jársz pszichológushoz, akkor tőle kell megkérdezni - ugyanis erre jogod van - hogy pontosan milyen betegséggel kezel.
2016. febr. 1. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Depressziós tünetek miatt kezdtem el járni hozzá,akkor amikor meg is kérdeztem hogy depressziós vagyok,mondta hogy igen.Azóta nem kérdeztem tőle,mindig elbeszélem nála az időt.
2016. febr. 1. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A borderline a kötődésben nyilvánul meg elsősorban: abban, hogy a hozzád közel álló személyekhez hogyan viszonyulsz. Ha abban ambivalens vagy (egyik nap ragaszkodsz hozzájuk és mindenben a kedvükben jársz, a következő napon pedig már eltaszítod, bántod), akkor valószínűleg borderline.
2016. febr. 2. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát a szüleimmel vagyok így,van amikor szeretem őket,de van amikor bunkó vagyok velük,gyanakszom rájuk,olyankor képes vagyok bármin kiakadni.
2016. febr. 2. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 20 éves vagyok
2016. febr. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!