18 évesen csak nekem vannak ilyen "bárcsak fel se ébrednék" gondolataim?
Veled egy idős vagyok,és ugyanilyen életfelfogásom van,mint neked.Sajnos.
Igazából nem is látom az élet értelmét,de a saját véleményem az,hogy nincs is ilyen.Nem hiszem,hogy egy magasabb erő akarta azt,hogy itt a földön legyünk,ahogyan azt sem,hogy a sorunk irányítva van az égiek által.Azért vagyunk itt,mert anyánk,meg apánk...értitek.Nyilván lehet vitatkozni azon,hogy mégis hogy kezdődött el az egész evolúció a földön,de szerintem teljesen fölösleges,nem fogunk rá választ kapni.
Van,aki szinte egész élete során jól érzi magát,nem gondokodik ilyesféle gondolatokkal.Őszintén szólva irigylem az ilyeneket.Lennék ilyen,de sem a körülmények,se a felfogásom nem engedi.
Gyakran elképzelem,hogy mennyivel jobb lenne a semmi.Tudom,hogy hülyén fog hangzani,de irigylem azokat az embereket,akik meg sem születtek.
Nincs se jó,se rossz,nincs semmi.Nem is lehet felfogni.És éppen ez a jó.Nem létezel.
Ez egy nagyon pesszimista felfogás,és nem is ajánlom,hogy kövesd,de ha már neked is hasonló gondolataid vannak,gondoltam megosztom veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!