Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy ilyen gondolata...

Normális, hogy ilyen gondolataim vannak? 16/F

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden és lényegre törően leírni, de nem hiszem, hogy sikerülni fog.

Kb. 14 éves koromig egy nagyon csendes, szerény, szégyenlős, nagyon érzékeny fiúnak láttak és én is ilyennek láttam magamat. Tehát a csendest azt úgy kell értelmezni, hogy egy átlag napon az iskolában 50 szónál többet nem nagyon mondtam.

Telt az idő, és kb. 2,5 éve belépett az életembe a hip-hop zene, pontosabban a gengszter/hardcore rap és a horrorcore. A zene hatására nagyon megváltoztam..

Tehát eddig leginkább aszociális voltam, de mostmár inkább antiszociális.

Nem kifejezetten érdekel, hogy mit gondolnak rólam, míg korábban ez nagyon zavart..

Nem találom az életnek az értelmét.. Tehát semmi kedvem tanulni még legalább 10 évet, hogy utána legyen egy unalmas és fárasztó munkám.. És miért dolgoznék majd? Azért, hogy életben tudjam magam tartani. De miért? Azért, hogy dolgozzak?

Ennek semmi értelme...

Barátnőm nincs, és nem is volt.. Igazából a nők 90%-át nem tartom többre egy szexuális aktusnál, de talán még annyira se.. Tehát ezt leginkább a magamutogató, lájk-éhes "hűde depis vagyok" tinir&&cokra értem. Igazából velük nem is szívesen finomkodnék, mert nem érdemlik meg, hanem erőszakosan és keményen, aztán pedig jó érzésnek tűnne megkínozni őket..

Vannak fiúk is akik ok nélkül gyökerek velem/velünk, csak mert ők nagyobb a rangjuk a csajok körében. Igazából nem szívesen ölném meg őket rögtön, mert úgy nem tudják miért kapják, nincs idejük elgondolkodni rajta, viszont kínzás közben igencsak lenne idejük megbánni a dolgokat..

Természetesen, ha lenne egy sérült, értelmes, szolid lány, érte bármit megtennék és egy rossz szót nem mondanék rá soha.

Havonta 1-2x eljárok házibulikba, igazából ez az egyetlen dolog ami miatt megéri élnem..

Általában mindig én ütöm ki magamat legelőször..

Gyakran elbizonytalanodom a nemi identitásommal kapcsolatban is... Többször már majdnem hoztam is össze magamnak (netes társkeresők segítségével) találkozót (ami tudjuk mit takar) egy férfival.

2015. júl. 24. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy mi az élet értelme? Azt neked kell megtalálnod.

Ha nem érzed jól magad, változtathatsz, de ha nem akarsz, nem fog jobb lenni az életed.

Ha egy ördögi körnek látod az életet, lásd úgy, de közben hátat fordítasz az életednek.

2015. júl. 24. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:

UI: szerintem változtass a szokásaidon.

A változás kellemetlen és fájdalmas, de a megszokás halálos.

16/L

2015. júl. 24. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:

ÖÖöööö az első néhány sorban írtad, hogy "Nem kifejezetten érdekel, hogy mit gondolnak rólam, míg korábban ez nagyon zavart." Ez jó! Mit érdekel téged, ki mit gondol?

"Nem találom az életnek az értelmét.. Tehát semmi kedvem tanulni még legalább 10 évet, hogy utána legyen egy unalmas és fárasztó munkám.. És miért dolgoznék majd? Azért, hogy életben tudjam magam tartani. De miért? Azért, hogy dolgozzak?

Ennek semmi értelme..."

Ez az élet rendje. Például a hangyák, vagy mondjuk a többi más állat(élősködőkön kívül), vagy pl. a növények nem ezt csinálják? De. Ebből a kérdésből azt szűrtem le, hogy lusta vagy, fogalmad sincs mit kezdj az életeddel, és a homoszexualitás felé mész. Háááát...

2015. júl. 24. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

hát ez nem semmi.

amit a csajokkal kapcsolatban írsz, az igazából nem is olyan rendkívüli, a legtöbb ostoba tyúk tényleg nem érdemel többet. egy térdeltetés azt annyi, én se foglalkozok velük többet. eddig összesen 2 csajjal sikerült életemben értelmesen dumálni, pedig volt "párral" dolgom. de szal nehéz fába vágod a fejszéd ha az értelmet náluk keresed. ahogy mondtad, szexre jók azt annyi, sztem többet várni naivitás, de persze ilyet se szabad mondani, mert milyen csúnya dolog ....

a munkával se tévedsz nagyon, sajnos ez van. et a modernkori rabszolgaság, dolgozz h aztán garantáltan semmire ne legyen időd, nehogy gondolkodj, aztán szépen dögölj meg amiért agyon hajszoltad magad. ma ez az elvárás. keveseknek sikerül csak másképpen, de persze attól még összejöhet, szal nem ezt állítom.

a fiúkkal kapcsolatos dolgod se túl rendkívüli, egyrészt 16 évesen simán érdeklődik az ember a saját neme iránt, akkor is, ha később semmiféle homo dolga nem lesz. szal ez is elmegy, a legtöbb fiúnak van fiús kalandja serdülő korban, csak ez amolyan tabutéma, és naná tagadni kell ezerrel. aztán ha meg tényleg meleg vagy, az se túl nagy gond, hát akkor srácokat szedsz össze, ennyi. ha érdekel, ne habozz, próbáld ki, aztán utána majd tudsz dönteni, addig csak eszed magad, hogy most akkor mi van.

inkább ez az erőszakos meg kínozgatós dolgod az izgalmasabb, azért ebből még lehetnek gondok. és mégis mi váltja ki belőled ezeket, kit miért kínoznál? szal ki mért kapna? :)

azon ne lepődj meg h vannak nagyobb arcú egyedek egy bandában, ez mindenhol így van. akik a csajoknál menők, nagyobb a szerszámuk, minden csaj benedvesedik tőlük, na nyilván ők a vezérhímek egy közösségben, és így többet is engednek meg maguknak. de ezen se tudsz változtatni, ez is természetes jelenség. csak ez váltja ki belőled az ellenszenvet? vagy mi?

2015. júl. 24. 12:51
 5/10 anonim válasza:
Én is egy eléggé különc csajszi vagyok, úgyhogy kapizsgálom az életfelfogásodat, de tényleg. Rocker vagyok (legalább is magamat annak tartom), beszólogatnak, cseszegetnek sokan, csakhogy én ezt fel is veszem. Számszerint 5x mondták már a szemembe, hogy csúnya vagyok. A fejemben én is már megkínoztam pár embert :D A zenében találom meg a lelki nyugalmat. Végül is ez döbbentett engem is rá, hogy mit is akarok, mert sokáig kilátástalnnak láttam MINDENT! Most sincs túl nagy baráti köröm, valószínüleg amiatt, mert elég jó emberierő vagyok, és átlátok a hamis embereken. M ncs nagyon kire számítanom, dehát ez van... Most szeptbertől egy másik suliba (gimibe) fogok járni, ettől várom a megváltást. De ehez nekem is tennem kell. Az én életcélom, hogy boldog legyek. Találjak az élethez egy társat. Nem akarok belehalni az életbe, nem akarok monoton mindennapokat.utazgatni akarok, szeretni és szeretve lenni, koncertekre járni, érezni, hogy élek! Szóval ezt a regényt csakis azért írtam, hogy lásd nem vagy egyedül. Tele van a világ különc emberekkel, csak rájuk kell találni. És ha rátalálsz egyben a lelki társad is meg lesz.
2015. júl. 24. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
dehogy megy a homoszexualitás felé! ez természetes kíváncsiság ebben a korban. még akkor is ha netán t9rténik valami. ha mindenkit elkönyvelnék melegnek a volt társaim közül, akinek akadt 1-1 fiús kalandja tusolóban vagy kiránduláson vagy táborban, akárhol, miközben meg hatalmas nőfalók voltak és végül is közük se lett a fiúkhoz hosszú távon, akkor nem lenne talán heteró se. szal ez nem erről szól, csak kíváncsi, vagyis pont ez a kérdés, vagy kíváncsi a kora miatt vagy tartósabban is kezd a fiúk menni ... na ez majd eldől.
2015. júl. 24. 12:54
 7/10 anonim válasza:

Ez így nagyon nem jó.

Kezdjük ott, hogy azt neked kell megtalálni, mi az élet értelme. Dolgozni muszáj, hiába. Hidd el, másnak is jobb kedve van a lakásban,

a hűvösben pihengetni, de muszáj. Ha nem dolgozol, a híd alatt találod magad, az se jobb. Továbbá ha gyökerek vld, állj ki magadért! Ha nem állsz ki magadért, eltaposnak (nem szó szerint, mindenki tudja, hogy értem). No meg azért senkit sem szabad megölni, értjük mi, hogy azokkal nem szívesen finomkodnál, de ha meg megölöd őket akkor te kerülsz a sitre. Az meg egyáltalán nem baj, ha te egy fiúval akarsz komolyabb kapcsolatot teremteni, mindenkinek joga van eldönteni hogy mit szeretne.(;

Szóval a lényeg a lényeg, az élet értelmét neked kell megtalálnod.

Hajrá ;D

2015. júl. 24. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyszer én is voltam hasonló helyzetben. Ha érdekel, hogy másztam ki belőle, írj privátban :) feleslegesen nem jártatnám itt a számat.
2015. júl. 24. 16:39
 9/10 anonim válasza:

Ismerős,főleg az eleje,csk én basztatva is voltam +ba.... Aztán jött a dubstep,és onnantól jöttek a fájdalmasabb dolgok....egy lány akit szerettem=ö "megcsalt" és "börtönben tartott"=durvább dubstep

Jött a felismerés hogy az életem roh@dt unalmas,és a melóval kapcsolatos,amit te írtál=fültágítók,kék haj

É most nem érdekel ki mit gondol rólam,nem vagyok egy mai futószalagon készült g#ci,és(így elős látásra a személyiséged megítélve) szerintem Te és az olyan emberek mint Te,ők a normálisak,és a sok divatb*zi,páva "ember" az akiknek orvos és személyiség kell....

2015. júl. 24. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
A fültágítótól és a kék hajtól lettél eredeti? :D
2015. júl. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!