Van olyan hogy 23 évesen elkezdődhet az Alzheimer kialakulása? Vagy ez valami más? Keringési zavar? Nem volt ez így kB fel éve vágott az eszem. És nem mindig rossz az állapotom van mikor jobban vagyok.
A vérnek korlátozott a felvevő és szállítóképessége,ezért az agy bizonyos részei nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez.
Én is így éltem le fél életemet. A pszichiáter megpecsételt skizofréniával ami véglegesen elintézte további sorsomat.
Azt tanácsolom kerüld el az orvosokat, és old meg magad a problémáidat.
Az egész életedet tönkreteszi egy ilyen diagnózis! Ha valami komolyabb problémával fordulsz orvoshoz, az orvos látja a betegség kódokat a számítógépén, és szimplán keresztülnéz rajtad, meg se hallja amit mondasz, panaszaidat e szerint ítéli meg. Tehát a kezelések is ilyenfélék lesznek amit a doki javall. Aztán az üzemorvos előtt sem marad titok, a munkahelyek is tudomást szereznek róla. A skizofréniát a legtöbb ember úgy értelmezi, hogy hallucináció és kényszerképek, megváltoztathatatlan téveszmés felfogásra alapozva. Ezeket egyetlen munkahely sem tudja osztályozni. Csak azt hiszik el, ha verset szavalsz. Bármit mondasz, senki nem veszi komolyan, az ilyen embert a társadalom tudatlanul, de kirekeszti. Soha nem lehetsz teljes értékű ember, ha ez bekerül a kórlapodra!
Ha elfogadod a javasolt terápiát akkor simán zombivá válsz, mert az orvosságok, központi idegrendszerre ható gyógyszerek, az agynak azt a területeit tompítják, ami amúgy is gyenge. Pedig a megoldás kézenfekvő és egyszerű. Megfelelő mennyíségű oxigént kell biztosítani az agysejteknek, hogy jól működhessenek. Nem pedig mérgekkel tovább ölni, működésüket ezzel tovább gátolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!