Baj ha tárgyakkal beszélek?
Röviden fogalmazok, imádok beszélgetni a tárgyakkal, volt egy kosárlabda ami igazán a szívemhez nőtt, gondolkoztam hogy ellopom a suliból ami lehetetlennek tűnt.
Magamban is szoktam beszélni, nem mások előtt, de volt hogy igen.
Vágdostam már magam, varrtam és szúrkáltam is mert élveztem a vér folyását és hogy bántalmazom magam.
Mikor dühös vagyok, és körülöttem vannak legszivesebben ordibálnák vele és ütném.
12/L
Köszönöm a választ.
Ez a nap sem volt a legjobb.
A barátnőm besértődött hogy nekem napközibe kell mennem és magasról leszarom hogy azt hiszi gáz egyedül ebédelni. Mikor össze vesztünk én voltam aki egyedül ebédelt és semmi gáz nincs nem történt semmi. Megsértődött, fogta magát és mondta hogy ok akkor haza megyek. Ok menjen haza leszartam hát öcsém ilyet..
Napközi unalmas volt, végére javult a hangulat kicsit de mikor odajött egy ismerősöm kérdezett valamit oda néztem nem láttam hogy rám néz-e vagy sem. Forgitt a vilag es szédültem.
Elmúlt a végére.
Aztán kijöttem a suli elé mindenhol kerestem a szüleim, mert nem szóltak hogy az öcsémnek farsangi buli lesz. Idegeskedtem es magamba beszeltem, közben setalgattam.
Aztan mar minden megvolt megtalaltam oket stb..
Apám már nagyon az agyamra megy mikor rólam panaszkodik mint a vízfolyás szinte.. mutatok neki egy szuper rajzot és jön nekem azzal hogy jó és tanultam valamit? Mindig elmondja hogy a tanulmanyom nem javul (tori,fizika) akkor szart sem ér a tehetsegem.
Ezzel is fojozva bennem a dühöt. Ami még ráadás hogy ha nem mosolygok leszól. Értsétek úgy hogy mivel tökéletesen mindent megad nekem ne merjem a szamat egy minivel legörbíteni. Vágjam fel a szám?
Sokszor kívánom hogy ne legyen családom. Szörnyűek a belső gondolataim. Nem tennék olyasmiket soha.
A két oldalam sajnos hirtelenval valtakozik...
1.: dilis mosolygós hülyéskedő
2.: komor gonosz rosszkedvű.
Szerintem kell a tárgyakkal beszélni. Persze nem szavakkal, hanem gondolati síkon. A tudat hozza létre az anyagot.
Amúgy egy cikk hasonló témáról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!