Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrültem? Valószinűleg...

Megőrültem? Valószinűleg nagyon hülyén fog hangzani ez a kérdés vagy bármi is lesz ez de sajnos nagyon komolyan beszélek.

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta nagyon sok trauma ért folyamatosan a testvérem rákos volt nagyon sokat vertek és még sorolhatnám egésznap. A veréseket úgy dolgoztam fel hogy rengeteget edzettem több kűzdősportban és mostanra profi boxoló vagyok.Néha úgy érzem annyira kihatottak rám ezek a dolgok hogy meghasadt az elmém.Egyik percben teljesen normális vagyok és a légynek sem ártanék másikban pedig úgy érzem mintha nem lenne lelkem nem szeretek senkit a ha már csak valaki rám néz azon kezdek el gondolkozni hány másodperc alatt verhetném rommá emellett folyamatosan hazudok teljesen fölösleges dolgokról szinte már unalmamban. Fogalmam sincs mi a bajom rengeteg csalódás ér a jó dolgokat pedig egyáltalán nem tudom értékelni néha. Elég nagyon vagyonra tettem szert mostanra bármelyik kocsit megvehetném de mégsem érzem hogy ez bármivel is javítana az életemen. Néhe úgy érzem halhatatlan vagyok és akár egy fegyveres rablót is megtámadok mert úgy érzem semmi bajom nem lehet szerintem teljesen megbolondultam és őszintén azt sem tudom hogy tőletek mit várok az se zavar ha páran kicsúfolnak és nagyon sajnálom ha néhányszor úgy tűnt mintha felvágnék valamire csak szerettem volna őszinte lenni

2015. nov. 23. 22:31
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ne a neten keresd a választ, a gyerekkorodat sajnálom, de biztos van egy megbizható barátod akivel tudsz erről beszélni
2015. nov. 23. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Több személyiséged van. Szerintem nem vagy őrül.
2015. nov. 23. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a gyors válaszokat:)

Igazából nem is megoldást keresek itt mert azt csak szakambernél találnék szerintem de jó volt kiadni magamból a dolgok egy részét és beszélgetni róla veletek

2015. nov. 23. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért ne ijedj meg ennyire magadtól, ha meghasadt volna az elméd akkor fogalmad sem lenne mit csináltál egy másik tudatállapotodban. Amíg azon merengsz hogy megőrültél addig rendben vagy, akik megőrültek nem szoktak ezen gondolkozni. Legalábbis én ezzel szoktam nyugtatni magam, és úgy gondolom van benne valami.

Szerintem egyszerűen nem dolgoztad fel, és nem nézel szembe a téged ért traumákkal. Ezek belső feszültséget generálnak, és többek között így is megnyilvánulnak. De ezt te tudod magadon a legjobban megfigyelni. Önmegfigyelés a leghasznosabb dolog amit tehetsz. Akkor ha szakemberhez fordulsz, hiszen sokkal értékesebb információkkal tudsz neki majd szolgálni. Ő meg tud diagnózist felállítani, jobb esetben terápiás módszerekkel segít kezelni az adott problémát ha együttműködő vagy persze. Meg kell hagyni általában ilyen dokit csak pénzért találsz, a TB-s gyakran még félre is diagnosztizál. Így lettem én pl bipoláris zavarban szenvedő, miközben nincs bipoláris zavarom...

2015. nov. 24. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre egy jó klinikai pszichológust keress, egy terapeutát. Lehet arról van szó, hogy nem/vagy rosszul dolgoztad fel a múltan történteket. A terápia segít ezt elengedni.
2015. nov. 24. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
borderline
2020. jan. 30. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!