Megőrültem? Valószinűleg nagyon hülyén fog hangzani ez a kérdés vagy bármi is lesz ez de sajnos nagyon komolyan beszélek.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat:)
Igazából nem is megoldást keresek itt mert azt csak szakambernél találnék szerintem de jó volt kiadni magamból a dolgok egy részét és beszélgetni róla veletek
Azért ne ijedj meg ennyire magadtól, ha meghasadt volna az elméd akkor fogalmad sem lenne mit csináltál egy másik tudatállapotodban. Amíg azon merengsz hogy megőrültél addig rendben vagy, akik megőrültek nem szoktak ezen gondolkozni. Legalábbis én ezzel szoktam nyugtatni magam, és úgy gondolom van benne valami.
Szerintem egyszerűen nem dolgoztad fel, és nem nézel szembe a téged ért traumákkal. Ezek belső feszültséget generálnak, és többek között így is megnyilvánulnak. De ezt te tudod magadon a legjobban megfigyelni. Önmegfigyelés a leghasznosabb dolog amit tehetsz. Akkor ha szakemberhez fordulsz, hiszen sokkal értékesebb információkkal tudsz neki majd szolgálni. Ő meg tud diagnózist felállítani, jobb esetben terápiás módszerekkel segít kezelni az adott problémát ha együttműködő vagy persze. Meg kell hagyni általában ilyen dokit csak pénzért találsz, a TB-s gyakran még félre is diagnosztizál. Így lettem én pl bipoláris zavarban szenvedő, miközben nincs bipoláris zavarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!