Problémám van a "nagy wc-zéssel", sajnos nagyon ritkán megyek wc-re. Valószínűleg emiatt is fáj sokat a hasam. Mit tegyek, hogy többször kelljen wc-re mennem?
Napi 2 liter folyadék, lehetőleg minél kevesebb cukorral, ásváyvíz a legjobb. Kevesebb csokoládé, több főzelék, rozs kenyér.
Nagyon jó a szilvalekvár, natur joghurt. Valakinek éhgyomorra tej is hatásos.A hashajtókat probáld kerülni mert a szervezeted megszokja, hozzászokik, csak akkor használd (kúp a legjobb) ha nagyon múszáj.
remélem tudtam segíteni.
Az előző hozzászólótól szeretném kérdezni, hogy a vízben feloldott szilvalekvárt este vagy reggel kell meginni? Mikor lesz hatása? Köszönöm a választ!
Jaj, én is ugyanígy vagyok, van amikor a hashajtó sem segít. :(
Szia!
Én is mindig ettől szenvedek. Tegnap már a szilvalekvár sem segített ma reggel vajas kenyeret ettem paradicsommal és tejjel du-ra megjött az ihlet.Sok rostot kell enni. amikor terhes voltam minden nap 2 kg gyümölcsöt ettem akkor semmi gondom nem volt.Jó még a bab meg a savanyú káposzta is.
Oké, megírom. :) Majd hétvégén kipróbálom, amikor nem megyek sehova, nehogy váratlanul érjen a dolog. :) :P
Köszönöm még egyszer!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!