Mit ajánlotok? 32 hetes vagyok, vasat kell szednem 2 hete, és 1 hete nem tudok wc-zni egyáltalán, valószínűleg a vas miatt, mert a mellékhatások között említik a tájékoztatóban, és előtte nem is volt ilyen problémám.
Ha már 1 hete egyáltalán nem volt székleted, akkor most gyors segítségnek a glicerin kúpot ajánlanám.
Hosszabb távon pedig lenmagpelyhet, gyógynövény boltban, drogériában lehet kapni. Joghurtba vagy kefírbe keverj 1 evőkanálnyit. Rendszeres fogyasztás mellett nekem ez segített.
szia, júj- ez nagyon durva. Sajna én is székrekedéses voltam a terhesség alatt, az első babával is és most a másodikkal is az vagyok, pedig előtte, utána sose volt gondom vele.
Elsőnél az aszalt szilva, és a házi szilvalekvár vált be, most meg a 3.5-ös zsíros tej. egyél jó sok joghurtot, az is szokott segíteni.
hallottam olyat is, hogy házi karamellás tejet kell inni- ebből is zsírosat és utána még uborkát is kell enni....
mindenesetre próbálj ki valamiket, mert nagyon durva lesz elmenni pár napon belül wc-zni- nálam ugyanez volt, majd szétszakadtam - rosszabb volt mint a szülés. :-(
ha szereted a tejet, igyál meg egy liter jó zsírosat - az általában segíteni szokott.
remélem tudtam segíteni.
üdv
35heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!