Aki beadatta a H1N1 oltást, a mellékhatások mikor jelentkeztek?
Azt hallottam 3-4hét múlva az ember legyengül.De gondolom nem mindenki,hanem egyénfüggő.
Nállatok hogy volt a beadást követő napokba,hetekbe?
Köszönök minden választ!!!

Szia én holnap lesz két hete hogy beadattam 27terhes vagyok.
Nekem is a karom fájt meg az oltás utáni napon kicsit rossz volt a közérzetem olyan "kis Idős terhesnek" éreztem magam szóval émelyegtem meg gyenge voltam de nem volt gáz egyáltalán.
üdv.

Én ma 3 hete adattam be, az oltás után egy kicsit fájt a szúrás helye pár napig, nem is pirosodott be, de mást nem tapasztaltam azóta sem. Jól vagyunk, szépen nő a pocaklakóm. :)
32+5 hetes

Szia,
Én két hete adattam be a karfájás volt nekem is pár napig utána az oltás helye enyhén viszketni kezdett de semmi más! Azóta voltam genetikán+vérvételen semmi bajunk nincs :)
14 hetes kismama.

Szia!
Én már nem is tudom pontosan mikor adattaím be magamnak, kb egy hónapja talán. Mellékhatás csak annyi volt, hogy aznap kicsit semmilyen kedvem nem volt. Meg a páromnak is ennyi volt. Aztán köv nap már semmit nem éreztem.
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!