Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy olyan ember veszi be...

Ha egy olyan ember veszi be akinek semmi baja, arra milyen hatással van a Leponex?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem rögtön a bevétel után, azt tudom hanem ,hogy milyen hatással van a továbbiakban!
2010. márc. 28. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Szédülés, hányinger, fejfájás, álmosság, fáradság. De miért kellene bevenni ha nem kell?
2010. márc. 28. 09:25
 2/10 A kérdező kommentje:

nem ilyen tünetekre gondoltam hanem hogy mentálisan van e valamilyen hatása...?

Sokan bevesznek olyan gyógyszert amit nem is kéne..!!

2010. márc. 28. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért ez nem olyasmit, amit kikapunk a házipatika-fiókból. Csak szakorvos írhatja fel, indokolt esetben, így nem valószínű, hogy bárki csak úgy kipróbálja. Egyébként egy szem nem okoz mentális elváltozást.
2010. márc. 28. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Jól bealszik tőle, egyébként semmi más. :)
2010. márc. 28. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy antidepi, szerotonin szinten tartó, tehát, ha nem vagy beteg 1-2 szemtől gyakorlatilag semmit nem fogsz érezni, ha esetleg érzékenyebb vagy a gyógyszerekre, valóban elálmosíthat. Meghalni nem lehet tőle, 2-3 doboz esetleg tönkrevágja a vesédet. Esetleg. Ez egy elég ártalmatlani kis gyógyszer, viszonylag.
2010. márc. 29. 10:35
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

amúgy én sem arra gondoltam, hogy egy szem után hanem hogyha néha bevesz egyet.

2010. márc. 29. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát akinek nincs rá szüksége annál sajnos előhozza a tüneteket ez nemjáték. Orvos nélkül ne szedd.
2010. márc. 30. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha vki nem tudta volna eddig:

A Leponex antipszichotikum ami skizofrénia elleni gyógyszer. De nem akármilyen gyógyszer mert ezt csak terápia-rezisztens esetekben írják fel vagyis csak ha már seemi más nem segített akkor jön ez...

A legdurvább gyóügyszer; fehérvérsejt változástól kezdve sok mindent okoz de talán ami a gyógyszer alkótói szerint csak mellékhatás az a használónak fő hatás: a hirtelen halál!

2011. jan. 26. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
thx
2011. márc. 2. 23:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazából anyukám szedi .... csak 1x kipróbáltam mert mért ne XS
2011. márc. 2. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!