Van itt olyan ember akire hatással van az időjárás?
Figyelt kérdés
Nekem a térdeim érzik azóta mióta műtve vannak (5 éve). tudtok rá valami módszert hogyan enyhíthetném a fájdalmat? (21 éves lány)2010. márc. 20. 09:09
1/5 anonim válasza:
Kedves 21 éves! Én belőlem nagyon jó szamár lenne, mármint időjós szamár. Minden frontra érzékeny vagyok kb 5 éve. Hidegfront felmegy a vérnyomásom, fájnak az ízületeim. Meleg front, alacsony a vérnyomásom, ingadozik a vércukrom és szédülök, gyenge vagyok. Kettős front! Megőrülök tőle! A térdfájdalmaidra, én nem tudok mást javasolni, csak ha már tűrhetetlen vegyél be fájdalomcsillapítót.
2/5 anonim válasza:
12 és 13 éves koromban is műtötték a térdemet, azóta is megérzem az időjárásváltozást (már 40 vagyok). Sajnos ezzel együtt kell élni, ha nagyon rossz, bekaphatsz egy fél vagy egész szem fájdalomcsillapítót, de ne túl gyakran és tényleg csak akkor, ha nagyon fáj! Lehet, hogy idővel kicsit enyhülni fog, lehet, hogy nem változik semmit, de az is lehet (ez valószínűbb), hogy ahogy majd idősödsz, kellemetlenebb lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :) akkor megpróbálom elfogadni h jobb lettem mint 1 meteorológus :)
2010. márc. 20. 11:49
4/5 anonim válasza:
Nekem a kisujjam szokott fájni, ha időváltozás van, mert pár évvel ez előtt hátratört és még most sem egyenes (meg soha nem is lesz az).
5/5 anonim válasza:
Nekem iszonyatosan fáj a fejem,hha meleg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!