Mit lehetne tenni stressz ellen?
15 éves lány vagyok, és nagyon sok mindenen, egész apróságokon is stesszelek. Feleléskor a suliban hiába tanulom meg, egyszerűen mindent elfelejtek, ha anyáékkal összejepok valamin, van hogy meg sem tudok szólalni. Zeneiskolába is járok, múlthéten félévi koncertkor is annyira izgultam hgy majdnem összeestem, elfelejtettem a hangokat.
Mit lehetne tenni ezellen?
Bocsi az esetleges hibákért telorol vagyok
Előre ia köszönöm a segítséget.
Mivel már elég intenzívek a tüneteid, ezért mindenképpen javaslom, menj el pszichológushoz, mentálhigiénikushoz. Amit leírtál, ehhez a területhez tartozik. Hívd fel a helyi pszichiátriai gondozót (google vagy háziorvos is megmondja). Kérdezd meg, 15 évessel hol foglalkoznak. Aztán kérsz időpontot. Pár alkalmas pszichoterápia után is nagyon jó eredményeket lehet elérni. A nem megfelelően kezelt stressz elég súlyos további lelki és testi betegségekhez vezethet, ill. tanulmányi eredmény romlásához, kapcsolati zavarokhoz. Merj és tudj segítséget kérni a területileg illetékes pszichológustól vagy menj el magánrendelésre.
Ne halogasd. Nem vagy elmebeteg, nem vagy dilis, csak olyan ember, akinek pszichés segítségre van szüksége. Gyógyulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!