Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy győzzem le a lámpalázat?

Hogy győzzem le a lámpalázat?

Figyelt kérdés

Februárban bemutatóműsora lesz az osztálynak. Főszerepet kaptam, közepén kell bevonulnom s mellettem 5 fiú fog vágyakozóan táncolni. xd

Aztán mikrofont kapok és playback-el 'énekelnem' kell egy spanyol zenét, tánc kíséretében.

Nem tudok táncolni, vagyis tudok, ha nek lát senki. De rengeteg ember lesz és szégyellős vagyok, egyszerűen lemeredek. Mi van ha kiröhögnek? Vagy elronrom stb.?

És ha felsülök? Nagy égés lenne. Nagyon lámpalázas vagyok, reszket kezen-lábam, izzadok, dobog a szívem erősen, vérnyomás 200 és ha súlyos a helyzet szédülök.

Mit tegyek ezek ellen? Még az osztály előtt is lámpalázam van, nem több 100 ember előtt.

/L

2016. jan. 15. 23:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesírásért elnézést, telefonról írtam!
2016. jan. 15. 23:38
 2/4 anonim válasza:

Régen én is lámpalázas voltam,szerintem egyszerű a megoldás.

Vedd lazábban a dolgot,ne görcsölj rá,ha el is rontasz valamit akkor mi van?Semmi.

Emberből vagy,nem olyan nagy tragédia ha elrontasz 1-2 lépést. :)

Felfogás kérdése az egész. :))

Még esetleg az is segíthet ha behunyod a szemed néha-néha,hátha olyan érzést ad számodra mintha egyedül lennél. :)

2016. jan. 16. 01:29
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. jan. 16. 06:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm, de próbáltam már ezeket nem megy, olyankor csak a nézők kattognak a fejemben, hogy "Mi lesz ha hülyének néznek, elrontom, felsülök, kiröhögnek stb."

De köszönöm!

Második, megnéztem a videót, de nem hinném, hogy lesz időm ezeket a színpadon elmondani, maximum az osztályommal tudnám közölni.

2016. jan. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!