Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győzzem le a lámpalázat?

Hogyan győzzem le a lámpalázat?

Figyelt kérdés
Alapvetően egy magabiztos lány vagyok és a fene sem gondolná, hogy lámpalázas. Kiskorom óta próbálom legyőzni, de nem megy. Ha közönség előtt kell szerepelnem akkor lefagyok. Remeg a lában meg a hangom is, de van, hogy megszólalni sem tudok. Segítsetek. Mit csináljak?
2016. jan. 13. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Azonnal el kell mondanod az orvosodnak,valószínűleg egy terápiára kell járnod majd.Fontos foglalkozni ezzel,a szociális fóbia egyik fajtája.Az egész életedet meg tudja majd keseríteni,ha nem kezelteted ki!!!

Én felnőttként szenvedek sokszor a lámpaláz miatt,mert anno nem foglalkozott vele senki,rengeteg dologban gátol!

2016. jan. 13. 18:36
 2/3 egy naaagy fan ***** válasza:

De régen is lámpalázas voltál? (Én évekig szerepeltem kiskoromban és akkor nem volt lámpalázam, most pár éve van.)

Ez azért fontos, mert lehet, hogy valami környezeti hatás miatt, amit lehet, hogy meg lehet szüntetni gyakorlással.

2016. jan. 14. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Oviban nem voltam az...valahogy 2.-os koromban jelentkezett kb.
2016. jan. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!