Szeretteim sorra halnak meg. Nem bírom tovább. Az öngyiloksság határán állok. Mit tehetnék?
Elég gyakran azt hallom anyukám szájából hogy meghalt ez, meghalt az és ezt már nem bírom :'( Folyamatosan temetésre járni, már azt hiszem hogy meg vagyok átkozva...
A barátaimat is elveszítettem a mentális betegségem miatt.
Annyira megterhel ez az egész hogy mindig sírok egyedül és nem beszélek senkivel.Nem tudom mit tehetnék ez ellen de csak az öngyilkosság az egyetlen megoldás amit tudnék...
Tudom nem megoldás.De ez nem normális hogy hetente,havonta közeli rokonaim halnak meg.
Barátaim leszarják ezt...azt mondták h erős vagyok és hogy haggyam rá mert őket nem érdekli.Mármint a volt barátaim...
Kérlek írjatok valami tippet mert nem bírom már sokáig... :'(
Megöl hogy mindenkit elveszítek, barát és rokon...
15F
Megint....MEGINT MEGHALT EGY ROKONOM.
De sejtettem....mindig sejtem hogy ki hal meg és ő meg is hal :( Elgyengülök...
Köszönöm.....
Próbálok erős lenni :)
Szeretnék imátkozni..
Pl dédmamám nagyon vallásos volt, és ezért még egy keresztet is tettem az ajtóm tetejére tiszteletből.Az bánt hogy osztálytársam meglátta és azt mondta"Mivan papnak készülsz?"Ekkor nagyon megbántódtam...
De nem tudta hogy miért raktam fel.
Imátkoznék de nem tudok és nem is vagyok vallásos..
Nem nagyon hiszek istenben, de viszont jobban érezném magam ha imátkozhatnék a szeretteimhez akik meghaltak hogy biztosan jó helyen vannak és hogy boldogok legyenek(vagy már azok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!