34 éves vagyok pár hete halálfélelmem van? Mitől lehet most hirtelen, hogyan győzhetném le? Van valaki aki szintén ezt érzi? Vagy kezdek bedilizni? Állandóan sírok, hogy meghalok, vagy az miatt, hogy a szeretteim meghalnak?
Régóta,kb.22 éves lehettem,amikor elősször elcsipott.
Akkor végigjártam az összes orvost.Megnyugodtam utánna.
7 évig nem jött elő.Most dec.21.-én újra megérkezett.
Egy jó kis pánikbetegséggel társulva.Pár napig egész jól voltam,ma megint rajtam van.Beszélni csak a férjemmel tudok erröl.Nem biztos,hogy meg is ért,de meghallgat.
Bejelentkeztem pszihiáterhez.A szüleim nem értenek meg,szerintük hisztis vagyok.Egyer a pszihiátrián végzem,ha igy folytatom...Vannak gyerekeid?
Én is sokat sirtam,az segit.
Szia!
Mostanában sokan vannak így, az egész emberiség meghal réginek lenni és lasan újjászületik. Ez intenzív belső változásokkal jár, én erre tippelek...de előbb pszihológussal is beszélj nehogy elhanyagolj egy esetleg könnyen orvosolható problémát.
A szellemi igazságok kutatásán keresztül megértheted hogy nincs halál és nincs halálfélelem, ez adhat tarós gyógyulást. Kerress egy csoportot akik ilyesmivel foglalkoznak, az lenne a legjobb.
Üdv.
T :)
én 19 leszek március ban és velem is ez van
de nem attol félek hogy én meg halok
hanem attol hogy a családom
főleg az anyukám pedig nem beteg
attol félek hogy milesz vellem
1 szer a hugom rol álmodtam hogy meg halt és én sírtam ígazábol
én őngyi lenék ha elveszteném őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!