Létezik olyan depresszió amivel a bolondok házába zárnának?
inkább örülj, hogy te még el tudod fogadni a segítséget... ezért nem fognak bezárni, főleg ha magadtól mész
nincs is annyi szabad hely, ahány depressziós ember van
itt vagyok én, depressziós vagyok, az öngyilkosság nem egyszer fordult meg a fejemben, pszichológusról/pszichiáterről meg hallani sem akarok, épp ezért csak névtelenül vagyok hajlandó beszélni a gondjaimról. bármikor képes vagyok valami mások által őrültségnek nevezett dolgot csinálni, most pl reggel óta él óránként fájdalomcsillapítót szedek... a legjobb barátomnak is csak egy nappal azután fogok erről beszélni, hogy az utolsó tablettát is bevettem
bár az jó kérdés, hogy ki a legjobb barát, amikor két igaz barátom volt, az egyiknek szerelmet vallottam, visszautasított, és közölte, hogy innentől jó lenne ha nem beszélgetnénk (ellenkező nemű, nem vagyok meleg), a másikkal pedig volt korábban egy konfliktusom, ami miatt nem kívánok vele beszélni
úgy érzem, egy "szakértő" soha nem fogja tudni pótolni bennem mindazt, ami hiányzik
szóval örülj, ha neked még van annyi erőd, hogy segítséget kérj, és fordulj azonnal orvoshoz
mert az orvos azért segít nekem, mert ez a munkája, és nem azért, mert szeret engem...
látod, már te is az én gondommal foglalkozol. inkább kérj segítséget, én jót akarok
Szerintem igenis tudja milyennérzés az, ha nem szeretik. Nézd meg a kérdését.
Keresd szakértő segítségét. 15 éves vagyok, 3-4 éve kezdődött el... A pszichológus nem megoldja a problémád, hanembrávilágít a megoldásokra. Már ha jó szakember.
Te nem bolond vagy, hanem depressziós.
Miért zárnának a bolondokházába?
Egy pszichológus, vagy a telefonos lelkisegély is találkozott már ilyennel, nem fognak megijedni tőled és bezáratni...
Keress szaksegítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!