Miért baj az, ha valaki, akinek tényleg nyomós oka van rá, öngyilkos akar lenni?
Végülis az lenne a kérdésem, hogy aki pszichés betegségben szenved, magatehetetlen, gyógyíthatatlan beteg stb. és úgy érzi, hogy ő csak teher a családja és a társadalom nyakán, az joggal teszi meg, hogy megöli magát vagy kéri, hogy segítsenek neki meghalni? Ha kérhetem, a vallási szempontokat most mellőzzük!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó vagyok. Az alkoholról leszokás továbbra is nagyon nagy lépés. Akkor is, ha volt benne megszakítás. A kis lépések is sokáig tudnak vinni... És hátha akkor el fogod tudni ismerni magad, ha majd összességében látod, hogy mennyi mindenen jutottál túl.
A gyerekkorra meg szeretnék valami okosat mondani, de pillanatnyilag nem tudok... Viszont szerintem mindenképpen érdemes lenne keresned egy jó szakembert, aki meg tudja mutatni, hogy használd fel ezt a változtatni akarást. Én is úgy kezdtem, hogy csak változtatni akartam. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!